Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA błąd

Arnold Boczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę to tutaj bo w dziale GTA nikogo nigdy nie ma. Może ktoś się zetknął z tym i mi pomoże.

W domu CJa jest garderoba. Wchodzę tam, i nie ma czerwonego punktu żeby iść się przebrać. Nie ma też tych drzwi przez które CJ wchodzi i wychodzi przebierając się. Dodatkowo wszystkie sklepy z ubraniami w całym SA mają tak samo i nie ma w nich żadnych ludzi (sprzedawcy i pedy).

Powiem tak. Ruszałem plik player.img ale już jest orginalny i nadal jest tak samo. To utrudnia bardzo grę bo jak wejdę do sklepu czy gdzieś to czarny ekran i pozostaje tylko CTRL ALT DEL.

Który plik odpowiada za to? Reinstall nie wchodzi dzisiaj w grę bo zgubiłem płytkę gdzieś bo mam burdel w domu.

photo261314.png

Opublikowano

Przypomniało mi się, że instalowałem plik 211mb+ który miał mi dodać mapy z Vice City i GTA IV ale ja już podmieniłem tamte pliki na orginalne i działa GTA (nie działało wcześniej). Ma ktoś pojęcie, który plik odpowiada za garderobę itp? bo chcę przetestować ubrania nowe.

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...