Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Boku SMS - wysłałem dwa sms'y.

kamilkuba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj chciałem kupić boost przez sms i niechconco wysłałem pustom wiadomość przysłali sms że wysłałem pustą wiadomość potem wysłałem prawdziwom czy doładują boost

Opublikowano

Po wysłaniu "prawdziwego sms'a" powinieneś otrzymać potwierdzenie dokonania płatności.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

a ile mam czekać jusz czekam ponad 2 godz

Otrzymałeś jakiekolwiek info od nich? Pobrało Ci forsę?

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

To znaczy, że masz taki sam problem jak kolega tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/816888-q-znowu-ten-sam-problem-z-funds/. Podobno to błąd systemu, radzę czekać i przeczytać tamten temat.

Opublikowano

Omg, ortografia!!

Ea ma teraz problemy z wysyłaniem boost/funds etc. Jeśli kasę wzięło to powinno dojść do 48h, jak nie to support.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up fundsy w sumie to już można bez problemu kupić. Tak mi się zdaję

@top co do twojego problemu to nie jesteś sam ostatnio ea ma problem z boostami fundsami a tak w ogóle to taki system zakupu nie jest najbezpieczniejszy system zakupu boostów fundsów

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Support nic mi nie odpisał i co teraz mam robić

Do supportu EA czy BOKU? Do EA nie ma po co bo i tak Cię tam przekierują, wal od razu do BOKU.

EDIT

Mylisz się.

Opublikowano

Już od tygodnia o tym piszesz napisz do nich i czekaj .. boże ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...