Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Kilka pytań, wracam do gry

JBKrafo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chodzi mi głównie o to, zrobiłem przerwe w DO jakoś jak wprowadzili Nietoperza formacje.

I teraz kilka pytań

1. Jest teraz jakiś darmowy Bot?

2. Jak tak to czy boxy działają już normalnie (bot można na boxy ustawić na all day czy na alieny)

3. Jakieś nowe statki czy cuś? Gram na us3 (us2 wschodnie wybrzeże)

4. Mam na serwie golca, full LF3, osłonki te Bo1 i Ao2 i jedna Bo2 i prawie full flax (1 iris), formacje za kredki I teraz rozumiem full Bo2 mam zbierać tak?

5. Jest jakaś polska gildia na Us3 do której mógłbym dołączyć tak.. od zaraz? :D. Jeśli nie to czy jest na jakiś serwie która pomogłaby mi się szybko wybić (przynajmniej na golca)

6. Jaki jest najtańszy serwer

Odpowiedzi bym prosił jak najszybciej

Opublikowano

2. Jak tak to czy boxy działają już normalnie (bot można na boxy ustawić na all day czy na alieny)

4. Mam na serwie golca, full LF3, osłonki te Bo1 i Ao2 i jedna Bo2 i prawie full flax (1 iris), formacje za kredki I teraz rozumiem full Bo2 mam zbierać tak?

5. Jest jakaś polska gildia na Us3 do której mógłbym dołączyć tak.. od zaraz? . Jeśli nie to czy jest na jakiś serwie która pomogłaby mi się szybko wybić (przynajmniej na golca)

1.nie

2.sa kody captha a wiec polecam ci alieny

3.tak

4.tak

5.nie wiem

6.kazdy serwer jest taki sam

2435676187.png

Opublikowano

Cześć chodzi mi głównie o to, zrobiłem przerwe w DO jakoś jak wprowadzili Nietoperza formacje.

I teraz kilka pytań

5. Jest jakaś polska gildia na Us3 do której mógłbym dołączyć tak.. od zaraz? :D. Jeśli nie to czy jest na jakiś serwie która pomogłaby mi się szybko wybić (przynajmniej na golca)

Odpowiedzi bym prosił jak najszybciej

1. Nie ma

2. Nie działają normalnie i nigdy już nie będą. Limit jest na stałe.

3. Aegis, Citadel,Spearhead

4. Kup leonka i zbieraj bo2 potem irki, boć na 1 gali (alieny).

6. Czechy 3 / Brazylia 2.

Opublikowano

Kaski na bota nie mam, czyli musze nolifić na alienkach? W takim wypadku chyba bardziej się golca opłaca.

Najbardziej mi zależy na jakiejś gildii, ponieważ samemu to nie powiem nudno troche.

Opublikowano

Kaski na bota nie mam, czyli musze nolifić na alienkach? W takim wypadku chyba bardziej się golca opłaca.

Najbardziej mi zależy na jakiejś gildii, ponieważ samemu to nie powiem nudno troche.

Zależy na jakich alienkach.

Jeżeli dopiero zaczynasz to bez gadania - leonov.

Opublikowano

Powiem Ci tak olej to jeśli nie chcesz grać na stałę kup jakiegoś golca na pl1,2,3 który jechał na bocie za 20 zł... Za tą cenę nawet znajdziesz lepszego niż masz. Czasami można trafić, że ludziska za darmo oddają. Bo co to za przyjemność z gry jak nie ma z kim pogadać? Albo wymień się...

Opublikowano

ST1M mówiłem że mam już golca full lf3 i na bo2 zbieram,

A ja Ci mówię, że jak chcesz bocić na 1 gali na alienkach to kup leonova ;f

Jak zrobisz to już twoja decyzja.

Opublikowano

st1m ma racje. Jak już chcesz grać na tamtym serwerze(chociaż nie polecam) to kup tego leonova bo i tak masz za słabe konto na 2 galę. Jak wszyscy wiem leonek na 1 gali na mapach x-1,-2,-3,-4 ma większy dmg niż jakikolwiek statek, to i dla Ciebie jest teraz + bo nie tracisz na ammo tak dużo. Zostanie kasa na licytacje... Za uridium kup do 4 max irysów a reszta licytacja, no i wiadomo Bo2. To tak na początek potem sam będziesz wiedział co robić a golca to można wylicytować teraz za 10kk z odrobiną szczęścia.

Opublikowano

A mam pytanie, za 1 lvl moge już iść na palladium (12 chyba trzeba co nie?) moge stać tam nawet ręcznie ale chodzi mi o to czy lepiej składać zete czy alfe, z takim eq jakie podałem bo chyba w kilka osób nie da się wrót robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...