Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio mam bardzo uciążliwy problem, mianowicie mam strasznie duży ping w grze gdzieś tak od 200 do 2000 nawet. Nigdy nie miałem problemów z pingiem więc nie wiem w czym problem. Fakt, że trzy kompy na raz są włączone i podłączone do neta i na każdym jest używany net ale nigdy tak nie miałem. Co jest problemem tego? Proszę o jakieś porady bo jest to już strasznie denerwujące taki ping...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Co mam spróbować na jednym kompie? Procesy obciążające net wątpię, że coś mam takiego włączone. PMB zawsze wyłączam, co jeszcze mogę wyłączyć?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

jaki masz internet ? jak radiowy to przykro mi ;// jak jest zła pogodna : śnieg , pada deszcz do od razu to widać .

Wyłączaj takie programy jak :

-gg

-hamachi [ nie wiem czy dobrze pisze ]

-wszystko co ma styczność z internetem !

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Jeżeli masz problem na serwerze EU West - to przyznam się że też mam ten sam problem. Z 80-120 stałego skoczyło mi dziś do 400-500 stałego, co jest nienormalne. Myślę, że to po prostu problemy na serwerze Riotu. Poczekaj do jutra ;)

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Masz chujowy internet poprostu.

Wiem co mówie kiedys też próbowałem się pierdolić w obniżanie pingu, zmieniłem neta i to mi pomoglo:)

Opublikowano

@cheatek - jak mówi, że dzisiaj mu tak skoczył, a normalnie wszystko jest w porządku, to ma normalny internet. Jak by się skarżył, że ciągle ma pingi 2k, no to wtedy okej :).

Pomogłem? Polub mój post :3

Opublikowano

Sprawdź czy się ci ktoś nie podłącza pod neta ja tak miałem raz i hasło musiałem zmienić bo miałem za proste ,żeby tata zapamiętał xD

Masz rodzeństwo , podpatruj co robią na necie ;p

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...