Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GDZIE UKRYĆ ITEMKI PRZED WSZYSTKIMI ? ADMINAMI TEŻ

davidson135791

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TAK JAK W TEMACIE, I NIE WCHODZI GRE ANI SKRZYNIA NA TERENIE GILDI BO ADMIN MOZE SIE DODAC DO GILDI I SPRAWDZIC, ANI W EKWIPUNKU BO TEZ MOZE SPRAWDZIC, UKRYC W ZIEMI TEZ NIE ZA BARDZO BO KTOS NA NODUSIE LATWO ZNAJDZIE, SKRYZNIA KRESU TEZ NIE BO ADMIN TEZ MOZE SPRAWDZIC

WIĘC GDZIE MOGE UKRYC ? TAK ZEBY NIKT NIE MOGL SIE TAM DOSTAC I ZEBY TE ITEMY TAM BYLY I CZEKALY NA MNIE :)

Opublikowano

Polecam w ekwipunku bo tak to jedynie kilkadziesiąt/set kratek od gildii pod ziemią.

Opublikowano

na 5 poziom się dokop, zrób pokój 5 na 5 , obsydianem w okół zrób, lewo prawo, gora dol skrzynke postaw i final xD

Znawca
Opublikowano

Ekwipnuek, enderchest odpada. Bo admin może sprawdzić komendą.

Teren gildi też raczej nie bo admin dojdzie i sprawdzi.

Jedyne co to gdzieś pod ziemią. Lub na bedrockiem w netcherze

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

hmm ,albo bardzo daleko, głęboko, w netherze (był też jakiś bug, dzięki któremu można było wejść na szczyt, ale nie wiem czy na serwach działał i nadal jest), albo w lawie ;)

Zrób pod ziemią dispenser albo wózek ze skrzynią i zamuruj rudami żelaza, żeby wyglądało naturalnie.

rudami żelaza? od razu znajdzie ktoś i wykopie, lepiej przetopionym cobblem

CreeperCraft

TYP: Survival+Frakcje

Sloty: 40

IP: s136.csrv.pl:26715

Opublikowano

Dostań się po prostu na górę netheru 2 perłami i tam se schowaj do skrzynek ;)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Najlepszym wyjściem jest podkopanie się pod lavę nad bedrockiem. Kto będzie posiadał x-raya przez lave i tak nie zobaczy, no chyba, że włączy chest finder to tak czy siak znajdzie ;)

2w6ic6t.png

Opublikowano

ale to serwer z dzialkami czy bez? jak z to schowaj na swojej dzialce gdzies na samym dole zrob pokoj i oznacz tam jakims innym blokiem zebyc wiedziec gdzie to jest i admin by musial Ci zniszczyc cala dzialke zeby ta skrzynie zobaczyc :P ale jak bez to niemam pomyslu xD

Opublikowano

hmm ,albo bardzo daleko, głęboko, w netherze (był też jakiś bug, dzięki któremu można było wejść na szczyt, ale nie wiem czy na serwach działał i nadal jest), albo w lawie ;)

rudami żelaza? od razu znajdzie ktoś i wykopie, lepiej przetopionym cobblem

Ale żelazo widać na x-rayu, a stone'a nie. ;]

Opublikowano

jak serwer no premium to zrób nowe konto, oddaj mu wszystkie itemki i jak czegoś bd potrzebował to logujesz sie na 2 konto i oddajesz sb.

DBSTP

Opublikowano

He he mam! Znajdź kopalnie i zrób wagonik ze skrzynią. Puść po torach, tego raczej nikt nie znajdzie (niestety ty tez :D). A tak na serio to zrób ścianę domku grubą na 3 kartki, najlepiej z drewna. Między dwiema warstwami ukryj skrzynkę ;). Bez chestfindera nikt tego nie znajdzie ( z tego co wiem, w ostatnich wersjach xraya było widać drewno ;d, sam xraya nie używam, więc nie wiem jak teraz :P).

381911453317091771709.png
by ja.

Pomocnik
Opublikowano

Wykop w ziemi dol np 4x4x4 2 warstwie postaw skrzynkę wsadz itemy, dookoła wylej lawe i warstwę która jest równo z ziemia przykryj jakimś surowcem który nie będzie sie odróżniał od reszty bloków.

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Opublikowano

Zmień IP, zrób 2 konto i przełóż tam itemki i staraj się nie logować na te 2 konto, jak bd potrzebować itemków to poczekaj aż admin/i wyjdzie/ą z serwera i przełóż sobie ;d

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...