Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

'Spam' tematy w Pogaduszkach

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu obserwuję poczynania w dziale pogaduszki. Jak sama nazwa wskazuje służy on do rozmów, dyskusji czy ewentualnia zadawania pytań, na tematy których nie obejmuje forum. Ale niektórzy wykorzystują ten fakt i tworzą tematy, które (jak dla mnie) są jawnym spamem i okazją do ponabijania bezsensownych postów. Ostatnim i chyba dobrym przykładem jest TEN temat.

I prawdę mówiąc nie chcę nikomu nic narzucać, że takie tematy powinny być usuwane, bo może to po prostu jest przez Administratorów akceptowane, ale raczej zapytać jak Wy się na to zapatrujecie? Czy według Was dodawanie tego typu postów powinno być karane warnami bądź czy te tematy powinny lądować w koszu czy nie? Ja uważam to za zwykły trolling, ale może się mylę? :)

No cóż, kto pyta nie błądzi. :)

Opublikowano

Ty chyba trollingu nie widziałaś. To są biedne trolle wannabe, które chcą zaistnieć na forum, ale im się to nigdy nie uda, bo mają iq ziemniaka. Banować/warnować/wypierdalać do kosza.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ty chyba trollingu nie widział. To są biedne trolle wannabe, które chcą zaistnieć na forum, ale im się to nigdy nie uda, bo mają iq ziemniaka. Banować/warnować/wypierdalać do kosza.

No przecież mam podaną płeć. :P Okej masz rację. Może źle to ujęłam - osoby biednie trollujące, które chcą bardzo zaistnieć w świecie MPC. Jak zwał tak zwał. ;)

Opublikowano

W pogaduszkach wszystkie bezsensowne tematy są wywalane do kosza ;) Ten najwyraźniej został przeoczony (zdarza się) :D

PS. Zawsze wystarczy wysłać raport :)

Opublikowano

W pogaduszkach wszystkie bezsensowne tematy są wywalane do kosza ;) Ten najwyraźniej został przeoczony (zdarza się) :D

PS. Zawsze wystarczy wysłać raport :)

Tak wiem, ale nie byłam pewna w 100% czy to się kwalifikuje pod raport, bo teoretycznie tematy te nie łamią regulaminu MPC. :) Wolałam po prostu zapytać i przy okazji poznać Wasze zdanie. :)

Opublikowano

Nie są.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak są słabe trolle to banować (El piloto i jego inne konta) a jak troll jest zajebisty to najlepiej zostawić, przynajmniej pośmiać się można :D

Okej. Czasami jest to śmieszne (jak był ten tutorial na kanapkę, czy co to tam...), ale później te denne próby podrobienia oryginału? Porażka. ;f

Opublikowano

Jak widzisz, podany przez Ciebie temat leży w koszu. Moderatorzy nie przepuszczają takich tematów, a przynajmniej starają się nie przepuścić w większości. "Trollowanie" jest na naszym forum co raz bardziej tępione. Wystarczy raportować, a reakcja będzie szybsza. Od początku nie tolerowaliśmy takich wątków, więc nie wiem do jaki cel ma mieć ta sugestia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...