Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Swain w akcji - Ranked game

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nie ma demka chodź bardzo ładna, dzięki której udało mi się chwycić quadra kill na rankedzie ;]

wszystko podczas 3vs5 [ ponieważ u nas cho padł i soraka :P ] ja jako swain i ez i nasz jungler sejuani push'owaliśmy , rzucili się na nas :

draven , morgana , ww , ashe , taric . Pierw poszedłem na dravena potem ww i ashe , miałem 200 hp lecze się z ulta nagle pewny taric ,że mnie zabije podchodzi i pada potem gonimy za morganą lecz niestety moja sejuani mnie przyblokowała ;p xD i to quadra [ pierwsza na tym koncie , na rakedzie ;p gdyż posiadam 2x konta ]

oto ss :

mojestaty.jpg

nie hejtować ^.^

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Swain to taki champ który po fedzie jest nie do ubicia.Masz te 1 hp i goni cie jakiś support co ma 1 dmg, ty włączasz ulta, leczysz sie a on pada, epickie.Dodatkowo ma świetny harras, unieruchominie i slowa. B dobry champ w dobrych rękach robi to co wyżej. Gz gry i quadry

Opublikowano

@up - Dzięki , pewnie ktoś mnie zaraz zacznie hejtować o build ;] specjalnie taki , żeby mieć dobrą farmę i przy tym jeszcze mieć wampirze zaklęcia ;] co dają 2x itemy , które widać .

@PS - szukam ogarniętego teamu , moja pozycja oczywiście MID :

świetnie gram swain'nem jak widać , annie itd . ;]

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

build troche lipny, osobiscie wole warmoga na swaina, a quadra lipna, bo wziales gaychampa :>

Jest to mój build ;] - robię tak ,żeby więcej z ulta życia ciągnąć ;] .

Quadra lipna ? Gaychamp ? - Hah Gaychamp to bym się nie zgodził ;]

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

PDF Quadra na rankedzie to nic prostszego

Zrób tak na normalu lowje

nice hejt xD hahaha na normalu raczej jest prosto zrobić a nie na rankedzie xD haha

Na normalu to ja nawet się penta nie ciesze :P

@TOPIC - mam już na tym koncie na razie rozegrane 2x rankedy jeszcze osiem i mi się elo pokaże ;] spróbuje wygrać jeszcze te 8 jakbym miał 10/0 wygranych to ile moje by moje elo wynosiło ?

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

nice hejt xD hahaha na normalu raczej jest prosto zrobić a nie na rankedzie xD haha

Na rankedzie pff, na normalu pff, zrób na botach chociaż double zobaczymy jaki z Ciebie kozak.

Tak serio to nawet nice, bo ja nie ogarniam, jak mozna cos wgl ubic swainem. Pewnie dlatego ze trolluje nim jak malo kto

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Swain jest pro jak się go ogarnie , obejrzałem jak gra nim Gimper , potem podpatrywałem kolegę , którego max elo było : 1900 w S2 . Zacząłem grać na botach potem normale . Proste włączysz ulta potem Q+W na koniec E i biegasz potem za kimś i leży .... :P staraj się farmić dlatego skorzystaj z mojego tutka ;p , który mam w sygnaturze . ;]

W Late game , swain jest pro .

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...