Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Data urodzenia, Imię i Nazwisko

limonz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie napisane mam pytanie jak przypomnieć jakie się użyło dane do robienia konta na ca. Jest może jakiś sposób? Znalazłem jakiś sposób, też tak jakby się zamawiało Nx za pomocą karty ale to już nie działa.

Opublikowano

nie ma żadnego sposobu, a to z kartą płatniczą nie działa już od dawna.

Opublikowano

Jedynie teraz dane można odzyskać dzięki supportowi.

Jak ktoś na nich liczy to się przeliczy . Czekam już na odpowiedź od nich ponad miesiąc .

Opublikowano

@up

zapewne mas taką samą sytuację jak ja napisałeś do nich w nocy a im zdążyło się uzbierać tych ticketów i nie zostałeś zauważony, albo nie zostało wzięte pod uwagę, najlepiej podaj im jakieś dowody, że konto nie należy do cb np. numer z którego zamawiałeś nxy

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

@up

zapewne mas taką samą sytuację jak ja napisałeś do nich w nocy a im zdążyło się uzbierać tych ticketów i nie zostałeś zauważony, albo nie zostało wzięte pod uwagę, najlepiej podaj im jakieś dowody, że konto nie należy do cb np. numer z którego zamawiałeś nxy

poda i dostanie bana za skradzione konto przez kogoś. Nexon banuje takie konto w obawie żeby nic więcej się na nim nie stało.. Kumpel za takie coś ostatnio dostał

674071459604241683421.gif

Opublikowano

@up

chyba że konto należy do mnie . A dowody już im wysłałem.

Bywalec
Opublikowano

Jak ktoś na nich liczy to się przeliczy . Czekam już na odpowiedź od nich ponad miesiąc .

No ja dostałem. Mój kolega z clanu też.

Do autora:

http://www.mpcforum.pl/topic/778656-tut-nowy-lepszy-support-nexona/

Nalezy tylko sprawdzać spam w skrzynce, bo tam może lądować odpowiedź

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...