Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA Sa MTA

Broun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Do jakiej części komputera nawiązuje serial w MTA? Na jednym z serwerów (Nie będę robił reklamy) jest taki upierdliwy admin, który nie chce mnie odbanować, ban jest niestety na serial, próbowałem reinstall itd. Powiedzcie jaką część w komputerze mogę zmienić (Podzespół) napewno zmiana jednej części nic nie da bo zmieniałem procek :)

2. Czy dało by radę zmienić serial bez zmiany części komputera?

NIE MÓWCIE : "Trzeba było..."

W NAGRODĘ LAJKI :)

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

1. Do jakiej części komputera nawiązuje serial w MTA? Na jednym z serwerów (Nie będę robił reklamy) jest taki upierdliwy admin, który nie chce mnie odbanować, ban jest niestety na serial, próbowałem reinstall itd. Powiedzcie jaką część w komputerze mogę zmienić (Podzespół) napewno zmiana jednej części nic nie da bo zmieniałem procek :)

2. Czy dało by radę zmienić serial bez zmiany części komputera?

NIE MÓWCIE : "Trzeba było..."

W NAGRODĘ LAJKI :)

Ja tez mam problem na MTA BestPlay, ze RCON Wielebny ( zalozyciel serwera BestPlay ), nie chce mnie odbanowac. W ogole sie mna nie interesuje, i za przeproszeniem 'wypierdala' moje watki o UB na serwer do kosza.

Napisalem dwie prosby o UB na serwer, i za kazdym razem odrzucal. Bana mam - niestety na rok, do 13-go stycznia 2014 do 13:46. Od dziewczyny, pod nickiem BP.Zuzanna. ADMINISTRATORKI, powod ' Zegnamy '.

Na forum mnie ZAS Wielebny zbanowal ( za jednego posta w dziale ' Wasze zdjecia '. Napisalem posta, pod Zuzanna zdjecia, i chcialem to usunac. Niestety, za pozno bylo na usuniecie, bo juz mi sie na forum ban pojawil, od niego. Od Wielebnego ), powod 'Zenujacy niski poziom kultury'. Ale na SB forum moge pisac, ale na reszte nie. Ani przegladac dzialow na BestPlay, nic, tylko SB na forum mi zostaje. Reszta w dupie. Tak, jak mowie Wielebny mnie totalnie 'opierdala'. I olewa za przeproszeniem na forum / serwerze. Prosilem go o UnMute na serwerze / odblokowanie mi dzialow na forum. CHUJA kurwa mac, nic nie pomogly moje prosby do Wielebnego. I Wielebny caly czas mnie olewa na okraglo, do dzis mnie olewa. I nie chce mi dac UnBana na serwerze.

Jest jakis sposob na zmienienie seriala, nawet prosby o UB na serwer. Nic nie pomagaja, bo Wielebny caly czas odrzuca mi watki o UB na serwer, i do kosza je przeniosi. I mnie olewa, i zostawia z rocznym banem - niestety.

Jest jakis sposob, pomozcie, bo chce do polowy lutego zmienic serial, bo jak BestPlay, i ban na rok. Nie wytrzymam tyle czasu bez serwera. Ja do polowy lutego chce zmienic serial komputera, bo jak bede mial 2-tygodniowe ferie zimowe, i bana bede mial. I co bede sie nudzil na ferie zimowe w domu, bez BestPlay'a.

Prosze Was, o szczegolna pomoc, bo mi zalezy na serwerze BestPlay'a.

bez gif

Opublikowano

Broun nie narzekaj na adminów bo bana za nic pewnie nie dostałeś,a jesli omijac chcesz bana to jesteś idiotą jak ten typek u dołu.Co do ciebie Kingstown jesteś debilem do potęgi entej,myśli idioto że będzie na BP grał sobie??Na pewno nie a powodzie ciągle są chłopie dziś ze 3 razy była,nie wbijesz już na BP,jesteś żałosny,nie odpisywać na odpowiedzi tego typka nademną bo on jest nienormalny,rozpuszczony dzieciak który gówno wie a dużo chce zrobić,idź się lecz a nie graj na komputerze.Skonsultuj się deklu z lekarzem lub farmaceutą gdyż jesteś czoobek!!!Nie pisać z tym idiotą.

Opublikowano

Ale zobaczcie, Wy się chlejecie / pijecie piwo / wino, przy BestPlayu np. Szatan ( Admin Lider KOZ ), MODERUJECIE, ADMINUJECIE, KICKUJECIE, WARNUJECIE, BANUJECIE, a ja widzisz co mam ? Cierpię / rzygam / wymiotuje w kiblu / nie jem nic kompletnie / Myślę cały czas, kiedy będzie szybko UB na serwerze. Zero śniadań, obiadów, kolacji. NIC. Obiad dzisiaj w połowie zjadłem.

Tylko cały czas BestPlay w mojej głowię. I kiedy szybko UB będzie, bo wiadomość Szymek / HardKoks - człowiek chcę grać w zarąbisty serwer ( gdzie jest na 1-szym miejscu w MTA:SA ). Tam, gdzie są rurociągi / areny. WSZYSTKO tam jest.

I powiedź, gdzie mam iść, do pustego serwera. Tam, gdzie nie ma rurociągów / aren / ZABAW, nic.

Odpowiedź się na to pytanie lepiej. Pozdrawiam.

bez gif

Opublikowano

o mnie może cb rzygać,czyścić,zesraj sie o mnie a to że banujemy warnujemy i kickujemy to masz nagrode za twoje zachowanie psychopato,hmm twoje zdrowie king własnie otwieram teraz wino z moją dziewczyną,sztana też pije,zdrówko xD

Aha jeszcze 1 King,ty kucharzem jesteś prawdopodobnie więc reklame przykrą sobie zrobiłeś ,jak sobie ugotujesz tak sam wpierdolisz

Opublikowano

HardKoks, dobra kurwa, czekam na odpowiedź innych userów, z tego forum.

Bo ja chcę grać na serwerze BestPlay, który jest na 1-szym miejscu, a teraz łapłem bana na rok, od Zuzanny.

A Wielebny - w ógole mnie już olał ' totalnie, z UB na serwie ', Wasz Lider / Twój Lider / Założyciel, gangu KOZ.

Pozdrówcie chociaż go ode mnie, od Tobiasza / Kingstowna. I powiedźcie Wielebnemu, kochanemu Liderowi, żeby mi chociaż do WIELKANOCY skrócił bana.

bez gif

Opublikowano

Nie pisac z tym idiota ostrzegam was,on jest nie obliczalny straszy że zabije kogoś jak nie dostanie UB,jak chcecie żyć nie piszcie z nim.King taka powódź u nas teraz jest!!!:)

Opublikowano

King taka powódź u nas teraz jest!!! :)

HardKoks, bo to serwer MTA BestPlay, i tam są powodzie.

Proszę, o zwołanie mi tu Wielebnego. W tej sprawie.

Na temat skrócenia bana, do 31-go marca 2013 / 01-go kwietnia 2013.

Ten termin jestem w stanie wytrzymać, ale nie cały rok.

bez gif

Opublikowano

King idź spać zjedz coś bo z tego co słyszałem na polu cb wcale nie ma,najebaj się może ci przejdzie,a Wielebny nawet tutaj nie wbije gdyż każdy teraz w dupie cb ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...