Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronie za GP

Wiczan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam 60k gp i prosze was abyście poradzili mi co sobie kupic. uprzedzam ze mam już desert eagle i m4a1 custom. wiec m4a1 odpada Będą lajki :D

Opublikowano

Hmm... RPK i Ultimax na mutanty najlepsze. To prawda m60-a ma więcej ammo ale straaasznie nią rzuca a ultimax elegancka celowność i waga też dobra do uciekania :)

iuub.png

Opublikowano

Hmm... RPK i Ultimax na mutanty najlepsze. To prawda m60-a ma więcej ammo ale straaasznie nią rzuca a ultimax elegancka celowność i waga też dobra do uciekania :)

No recoil i lecimy xD. Ak-47 lub AWM jak wolisz.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ultimax ma lepszy no recoil niż m60 HAHHA kur... pograj sobie z ultimaxem ten szajs tylko marnuje GP -.,-

chociaż co do rpk to się zgodzę :P

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

• 1 rok później...
Opublikowano

Siema osobiscie mam RPK. To jest super bron na mutanty , predatory,hero mode i zombie do TD niejest dobrym rozwiązaniem ale z m16 można cisnąć czasami lepiej niż M4A1 crystal rpk ma mały rozrzut i 80/80 amunicji :D nienajwiecej ale idealnie na 1 runde -Dominik1010 to moj nick. Niestety mam problemy z zalogowaniem na strone cf więc zrobiłem nowe konto PolskieZombi. A do lola 34 na koniec nazwy i już

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...