Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Generatory fundsów

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym wiedzieć czy są jakieś działające generatory fundsów, jak patrzylem na rozne filmiki youtube to kolesie kombinowali i im się to udawało, ja zrobiłem dokładnie to samo i nie dostałem funds

prosze o pomoc !!!

linki ktore widzialem: http://www.youtube.com/watch?v=u6D3SnIw2hw , http://www.youtube.com/watch?v=Tzj3n5s_94Q

to takie przyklady

Opublikowano

Wątpię żeby coś takiego działało, czy w ogóle istniało. Podeślij linki do filmików, zobaczymy czo to nie fejki :)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Wszystkie "generatory fundsów"to jedne wielkie oszustwo. Radzę trzymać się od tego gówna jak najdalej. Tego typu rzeczy służą tylko do wykradnięcia czyiś danych i tego typu celów.

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

Wszystkie "generatory fundsów"to jedne wielkie oszustwo. Radzę trzymać się od tego gówna jak najdalej. Tego typu rzeczy służą tylko do wykradnięcia czyiś danych i tego typu celów.

Zgadza się żaden nie działa ( sam nie próbowałem ^^ ). To łatwy sposób na zdobycie twoich danych dostępu do konta.

Opublikowano

99.99% z tych niiby *generatorów* to 1 wiekie gówno ..... chcą cie okraść z kasy a to dziaać nawet nie będzie :)

YAY

Opublikowano

Ja to ściągałem dawniej i paczylem, nie dziala, ale to co dziala to chyba jest płatne .. albo trzeba jakieś zadania wykonywać ale ja to nie robilem więc nie wiem.

Opublikowano
Darmowe fundsy: aeriagames.com

Sprawdzone.

Niby w jaki sposob moge tam uzyskac fundsy?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Czyli bardziej sie oplaca niz bezposrednie wypelnianie ankiet przez P4F/SP?

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano
Aeriagames + Sponsorpay + dużo cierpliwości i można dorwać ładne sumy. Ankiety się powtarzają, bo to ten sam system.
To sprobuje. Dzieki za info.

edit: mozna wiedziec jak i gdzie wypelniac te ankiety? Bo nigdzie nie moge znalezc.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...