Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] czy jesli ktos mnie przezywa na pw i obraza rodzine moze miec zablokowane konto?

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jakis koles do mnie pisze : HAAHHA XBOX TO GÓWNO z 2005 roku słaba maszyna czitują ją PS3 100 razy lepsze xboxa juz nikt nie kupuje bo to gówno i nie wypał ty też jesteś gównem XBOX 360 nawet ps2 nie dorównuje nawet nie ma gier ekskluzywnych pad jest zrąbany itd ... PS3 najlepsze nawet od PC. A i dostales 3 zgłoszenia za offtop : ) więc niedługo konto masz zablokowane hahhaha... Głupie dziecko zazdrościsz mi PS3 bo cie nawet nie stac na konsole hahah biedna rodzine masz i gówno masz : ) nie dostalem zadnego zgloszenia co mam zrobic zeby on sie od mnie odczepil? i po za tym robi off topic nabija posty na glupich odpowiedziach

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

problem masz zablokować użytkownika i zgłosić to ?

tylko kilka kliknięć

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wlasnie nie wiem oco chodzi z tym zglos ...

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

aha dziekuje a czy mi to nie przystworzy problemow bo w 1poscie zrobilem off topic

@up na policje nie przesadzaj..

Opublikowano

nie ja :D wiem ze za takie cos nawet mozna pujsc do poprawczaka na rok :D ale ja taki nie jestem :D

a gdzie znajde zasady bo jak daje zglos to pisze ze nie mam wysylac postow bez sensu zeby sie ztontaktowac z modem tylko zasady forum gdzie je moge znaleść? bo nie wiem czy a takie cos moge to poslac [sory ze tak pytam ale z takim czyms sie nie zetknolem] i czy pujdzie to do jakiegos sadu xD lub na policje? czy mod to rozpatrzy i użytkownik dostanie bana?

Opublikowano

A czy on raz ci wyslał taką wiadomość czy ciągle to robi? Ja bym mu napisał, że jak jeszcze raz napisze tego typu wiadomość to go zgłosisz i będzie miał zablokowane konto. W oóle o jakiej stronie mówisz, facebook?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

nie tu na tym forum mi to napisal a i nie spami mi tym tylko chce sie go takjakby pozbyc bo pisze glupio w tematach itp i jeszcze to co napisal to przegiecie wiec chcialbym go nauczyc kultury :D

Opublikowano

aha dziekuje a czy mi to nie przystworzy problemow bo w 1poscie zrobilem off topic

@up na policje nie przesadzaj..

UWAGA REBUS DLA TEGO PANA :

800px-Aronia_melanocarpa.jpg

PODPOWIEDZ ; to jest aronnia

2cql8d2.png
Opublikowano

nie tu na tym forum mi to napisal a i nie spami mi tym tylko chce sie go takjakby pozbyc bo pisze glupio w tematach itp i jeszcze to co napisal to przegiecie wiec chcialbym go nauczyc kultury :D

Też miałem taką osobe, ale nie wkurwiała mnie tez tym iż uważała się za niewiadomo kogo i przezywała inne osoby. Wiesz co zrobiłem? Stworzyłem wiadomość prywatną, w której było pare osób i razem zebraliśmy pare screenshotów i chłopiec dostał perma. Była amnestia, więc ma już unbana, ale on wie, że jak mnie obrazi to będzie perm, ponieważ on miał tych banów dużo. Radze też ci to zrobić.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Olej, nie zgłaszaj - nie bądź konfiturą. Z problemami radź sobie sam nie z pomocą innych. Nie wyręczaj się nimi.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Olej, nie zgłaszaj - nie bądź konfiturą. Z problemami radź sobie sam nie z pomocą innych. Nie wyręczaj się nimi.

to brzmi tak:

ktoś Ci przypierdolił maczetą w plecy? nie bądź konfiturą, z problemami radź sobie sam nie z pomocą innych, nie wyręczaj się innymi

zawsze możesz coś takiego zgłosić i tak nie dowie się skąd dostał bana

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Pod postem którym Cię obraził masz przycisk zgłoś. Klikasz w niego, wpisujesz "obraza" czy coś w ten deseń i tyle. Reszta zajmą się już moderatorzy+

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...