Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]StP

ghhuytdccvbb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak by był to było by gdzieś tutaj info ale jak na razie takiego info nigdzie nie ma. Cierpliwości:)

Opublikowano

po co CI ten udobot ?

Po gowno K**** Wy******** z tad ludzie robia za free boty a ty ich k**** wyzywasz sz**** gdybym mogl to bym cie juz dawno zbanowal...

2435676187.png

Opublikowano

Po gowno K**** Wy******** z tad ludzie robia za free boty a ty ich k**** wyzywasz sz**** gdybym mogl to bym cie juz dawno zbanowal...

:* :* :* :* :*

mając udobota można bawić się w zakłady z kumplami. np. za ile minut dostanie sie bana xD

@up

to lepiej nie lataj na tym bocie, bo konta też szkoda:)

Opublikowano

mając udobota można bawić się w zakłady z kumplami. np. za ile minut dostanie sie bana xD

@up

z tego co wiem na pl2 3/4 top100 lata na botach :>
Opublikowano

@up

Niezłe wyczucie czasu masz..

Bota nie ma a ty mu każesz na tym nie latać :ninja:

Opublikowano

Jak już się rzucasz to zadbaj o poprawną polszczyznę.... Na razie to ty evila od szmat a nie on Piotrka.... I zauważ subtelną różnicę pomiędzy hejtem a wyzywaniem...

1.jpg

Opublikowano

@up

Tak tylko udobotem ja bociłem ponad 1 rok i konto mam do tąd ;)

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Jak już się rzucasz to zadbaj o poprawną polszczyznę.... Na razie to ty evila od szmat a nie on Piotrka.... I zauważ subtelną różnicę pomiędzy hejtem a wyzywaniem...

ty sie wg nie odzywaj i sprzedawaj te licencje od swojego bota bo jak juz masz komus sprzedac to przynajmniej odpisz po 1 min a nie po 2 godzinach

2435676187.png

Opublikowano

Tak tylko udobotem ja bociłem ponad 1 rok i konto mam do tąd ;)

Kiedyś BP robiło aktualizacje po rok więc udo bio boty były, że tak ujmę długo terminowe...

ty sie wg nie odzywaj i sprzedawaj te licencje od swojego bota bo jak juz masz komus sprzedac to przynajmniej odpisz po 1 min a nie po 2 godzinach

Moje życie to tylko siedzenie przed kompem i pisanie z gimbazjum które wyzywa mnie.... Nic lepszego do roboty nie mam...

1.jpg

Opublikowano

@up nie ale chyba jak ktos widzi ze jest online i na mpcforum tez to ja mu pisze o 22 a ten mi odpisuje o 00 a wiec jak nie wiesz to sie nie odzywaj bo on jest takim specem jak moj pies...

2435676187.png

Opublikowano

@up

Myślisz że on siedzi 24/7 na kompie ???

ogarnij się

A co do bota to coś go nie ma i nie będzie

Na GG jestem 24h ogólnie :P ale to nie znaczy, że tylko czekam aż ktoś do mnie napisze...

1.jpg

Opublikowano

Niezłe wyczucie czasu masz..

Bota nie ma a ty mu każesz na tym nie latać :ninja:

stp= udobot ... wystarczy grac w tą gre dłużej niż kilka miesięcy by to wiedzieć, lub zapoznać się z historią tej gry(botami itp tez), jeżeli nadal nie widzisz różnicy, zalecam wizyte u okulisty :)

po 1. nie sprzedaje żadnych licencji.

po 2. nie sprzedaje bo sam latam na cracku pbdo.

po 3. sory że nie jestem 24/7 tutaj, mam życie.

po 4. nie wyzywałem nikogo, więc po huj walisz sie przypierdalasz lamusie ? pytałem tylko po co mu udobot.

Bronek

Ja też bociłem Udobotem, miałem nawet szefa płk, niewchodząc na mape przez kilka tygodni, ale to były czasy gdy DO nie miała żadnych skryptów do botów. Jeżeli teraz byś odpalił konto na udo (o ile byś złamał pakiety) dostałbyś bana przy następnej fali banowania :)

Opublikowano

@up nie ale chyba jak ktos widzi ze jest online i na mpcforum tez to ja mu pisze o 22 a ten mi odpisuje o 00 a wiec jak nie wiesz to sie nie odzywaj bo on jest takim specem jak moj pies...

2435676187.png

Opublikowano

Czy jest juz stp bot? jesli nie to kiedy bedzie ;x

Nie ma i nie będzie. "Programiści" przecenili swoje umiejętności.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Jako post autor , udzielę się.

Zacytuję miszcza z rozmowy GG :

"Szymon

Czyli ktoś trafnie podsumował

15:24

Że 30% to pakiety"

Tak , ponieważ wszystkie funkcje bota działały , nad którymi pracowaliśmy - zmodyfikowaliśmy i lekko poprawiliśmy

Gdyby nie pakiety - bot by latał bez najmniejszego problemu/

Niczego nie obiecujemy , jednak projektu nie porzuciliśmy do końca :)

#Wszscy u gory pewnie warn za spam

Hejty na nas , "programistów" są po prostu śmieszne. Myślę , że prócz paru osób z tego forum oraz miszcza i sekhmeta , nikt by nawet nie otworzył source czegokolwiek.

Opublikowano

teraz gnojku przegiąłeś porównując mnie do psa.... sam jesteś jebanym psem buty mógłbyś mi lizać... Że ty jesteś jakimś niedojebanym no lifem masz 13lat ważysz 100kg i masz cały ryj w pryszczach to nie porównuj innych do swojego żałosnego poziomu... Mam dziewczynę przyjaciół REALNYCH nie w przeciwieństwie do ciebie jebany dzieciaku...

1.jpg

Opublikowano

skoro odpisuje, ciesz się, że odpisuje :) pojęcie mam nikłe ? beka :D

co do tego projektu stp.

po prostu szkoda waszego czasu, do czegoś co i tak padnie po aktualizacji DO + same bany za tego bota będą

Opublikowano

Tak , ponieważ wszystkie funkcje bota działały , nad którymi pracowaliśmy - zmodyfikowaliśmy i lekko poprawiliśmy

Gdyby nie pakiety - bot by latał bez najmniejszego problemu/

Czyli jakie? Bo omijając funkcje które wymagają pakietów mogliście zmodyfikować wygląd i napisać nowe logowanie + pobieranie jakiś podstawowych informacji o koncie.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Kiedyś BP robiło aktualizacje po rok więc udo bio boty były, że tak ujmę długo terminowe...

Moje życie to tylko siedzenie przed kompem i pisanie z gimbazjum które wyzywa mnie.... Nic lepszego do roboty nie mam...

Mam ci do powiedzenia 3 slowa Idz z MPCForum

2435676187.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...