Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Która snajpa najlepsza?

bolek664

Snajperki  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która snajperka jest najlepsza?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę wybrać, która snajperka z podanych jest najlepsza.

Proszę również o napisanie dlaczego wybrana przez ciebie snajperka jest najlepsza.

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Przed sekundą napisałem posta o tym...Ehh...

Ale dobra niech już Ci będzie.Z tych trzech wszystkie według mnie są chujowe,ale jeśli miałbym wybierać to bym KNT-308 wziął. Nawet nieźle mi się strzelało z niej

boyka.jpg

Opublikowano

Jng-90. przynajmniej w bf'ie 3

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Przed sekundą napisałem posta o tym...Ehh...

Ale dobra niech już Ci będzie.Z tych trzech wszystkie według mnie są chujowe,ale jeśli miałbym wybierać to bym KNT-308 wziął. Nawet nieźle mi się strzelało z niej

A jaką inną snajpe byś mógł polecić?

Opublikowano

Ostatnio dość sporo ludzi gada o "JNG-90", że to bardzo dobra snajperka. Natomiast tutaj w tym temacie większość ludzi wybiera KNT-308.

Jakie + i - mają snajperki "JNG-90" i "KNT-308" ?

@EDIT

Ja wiem tylko tyle, że:

JNG-90

ammo: 10/20

celownik: kropka na środku

KNT-308

ammo: 5/20

celownik: kropka na środku

Obie snajperki mają ten sam celownik.

Czy ktoś może napisać coś więcej o tych snajperkach?

Bywalec
Opublikowano

Powiem tak.

Najpierw najlepsza była FR F2

Ale jak dodali KNT-308 to jest konkurencja.

Jeśli lubisz grać sniper only to FR F2 bo ma 10 ammo i nie przeładowuje się pół godziny tak jak JNG.

A jeśli nie to KNT

Ja mam FR F2 na dwóch kontach na perma bo to fajna snajpa.

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Jak dla mnie KNT jest najlepsze bo zawsze na nim miałem najwięcej killi <3

Jeżeli ci pomogłem daj LIKE

Głównie sprawdzam działy WarRock i CombatArms

Opublikowano

Powiem tak.

Najpierw najlepsza była FR F2

Ale jak dodali KNT-308 to jest konkurencja.

Jeśli lubisz grać sniper only to FR F2 bo ma 10 ammo i nie przeładowuje się pół godziny tak jak JNG.

A jeśli nie to KNT

Ja mam FR F2 na dwóch kontach na perma bo to fajna snajpa.

Patrzyłem na FR F2 i JNG-90 w sklepie i jest pokazane, że JNG-90 szybciej się przeładowuje więc dlaczego piszesz, że FR F2 szybciej?

To jest tylko tak pokazane a naprawdę FR F2 szybciej się ładuje?

Bywalec
Opublikowano

Tak.

FR F2 przeładowuje tak jak Arctic Wolf

A JNG o wiele wolniej

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Taki klasyk że aż nudne.

Po co nexon dodaje tyle broni?

Ja właśnie czekam do wtorku czy nie dadzą jakiejś unikatowej broni za nx na perma na urodzinki.

A jak nie to kupuję KNT-308 na perma.

Mam 41k nx to akurat. Może jeszcze jakiś SG :3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...