Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Call Of Duty Black Ops 2 DLC Revolution PC

Lion55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak wyjdze to DLC Revolution na PC to bendzie mozna kupic na plycie w sklepie normalnie czy tylko przez Steam ?!

Opublikowano

Nie każdy użytkownik forum jest takim mistrzem ortografii jak Ty, wiec odpowiedz zgodnie z tematem bez zbednych komentarzy. DLC powinny być w sklepach, jak wiekszosc.

Opublikowano

Jeżeli będzie tak jak MW3 to się pojawi w sklepach, ale jak będzie tak jak w różnych innych FPS'ach będzie dostępny cd-key nie tylko na steam.

76561198048736832.png

Opublikowano

DLC na steam to nie aż taki problem ;p paysafe card/ przelew/ paypal i mozna to załatwic szybciej i taniej niz ruszyc sie i przejechac parenascie kilometrów do empika czy gdzies, w tym revolution DLC wkurza mnie to że zamiast czegos ciekawszego to dają kolejny SMG...

Opublikowano

Ale dają za to mapy , i w tym zombie :D , ale według mnie dlc to non sens , nie po to kupiłem grę żeby teraz dokupywać do niej "części"

Opublikowano

Mapy mapami, ale to i tak na mój gust sensu nie ma bo i tak większość nie kupuje DLC więc ze znajomymi nie pograsz :P ( chyba, że kupią ) Ja w żadnej częsci nie kupiłem DLC bo to jest strata pieniędzy, kupuje gre za 130 zł aby grać i jak bym chcial jeszcze DLC tak jak to było we wcześniejszej wersji Mw3 4 DLC? po 50 zł to jest nonsens, to jest oczywiście tylko moje zdanie zrobisz jak uważasz :))

76561198048736832.png

Opublikowano

W ameryce wydać 10 dolaców na dlc to nie dużo i stąd u nas biorą się takie ceny na parę mapek. Dlc nie kupię bo matchmaking nie pozwoli mi grać na dlc.

Opublikowano

Sam mieszkam w NY więc popieram @OneDaro bo ma rację,ale ja i tak wolę pójść do sklepu i kupić gre czy tam DLC i mieć pewność że to co kupiłem to to dostane i wiem ze mam przynajmniej pudełko :P.

1875979175.png
Opublikowano

To nie jest kwestia Ameryki bo to nie jest do porównania mowa jest o Polsce i wogóle inny temat jest :D W Ameryce to nie jest dużo.. u nas też nie.. po prostu chodzi o kwestie taką, że w mw3 wyszło 4 DLC bodajrze ( nie pamiętam ) po 50 zł gra 120 zł to DLC same wychodzą więcej niż gra: ) W Black opsie będzie podobnie wydadzą więcej DLC niż gra jest warta i mało kto to będzie kupował więc ja nie widze sensu kupowania map i tak dalej bo co mi to daje skoro większość i tak tego nie ma prawda? Takie jest moje zdanie na temat DLC to każdej części :)

76561198048736832.png

Opublikowano

Niestety , nie dość że po zamianie waluty jest już drogo , to w porównaniu do usa/zachodu polacy mało zarabiają , a nie mamy jakiś specjalnych ulg

Opublikowano

przeciez to bardzo trudno zrobic 4 mapki i kolejny OP SMG, dlatego tyle musimy płacic 8D amerykanie wciaz narzekaja na ceny gier/dodatkow, to jest zalosne, oni mają 1000x lepsza sytuacje niz polacy, i jakos z 10x lepsza sytuacje niz europejczycy a wciaz narzekaja :')

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...