Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nowa bron dla szturmowca

RamboPowraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko . Planuje zakupic nowa bron na szturmowca z full dodatkami . Czy jest ktos kto mi pomoze dobrac odpowiednia bron i dodatki do niej ? Z góry wam dziękuje :D

Opublikowano

Widac nigdy nie graliscie stg i xm8. Famas tez jest ok bo ma najszybsza szybkostrzelnosc ze wszystkich broni w grze. Wiec polecam ci pakiet z STG77AUG lub XM8. Ostatnio gralem sobie stgiem (w/o dodatkow) i to co ta bron potrafi to masakra... naprawde polecam.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Polecam aek/famas/l85 nie bierz stg moim zdaniem to SYF ma zajebisty odrzut w prawo

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano
Polecam aek/famas/l85 nie bierz stg moim zdaniem to SYF ma zajebisty odrzut w prawo
No i wlasnie dobrze... kupisz dodatki na celnosc i odrzut bedzie minimalny. I nie mow ze syf tylko dlatego ze nie ogarniasz tej broni.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

No i wlasnie dobrze... kupisz dodatki na celnosc i odrzut bedzie minimalny. I nie mow ze syf tylko dlatego ze nie ogarniasz tej broni.

Taa ciekawe jakie dodatki. Napisz jakie to przetestuje

Opublikowano

Podpowiedzieliście mi wiele propozycji ale szczególnie zwruciła moja uwage bron AEK-971 , ponieważ broń kiedys wykupiłem na 1 dzien i bron była bardzo dobra ale myślałem ze to syf w porównianiu z np, FAMMASem.Ale jak widac polecacie mi tą i sądze że to dobry wybór.

Plusy broni :

- wygład

- celnosc

- i przede wszystkim atak.

Teraz kwestia dodatków.Interesuje mnie zestaw na celnośc i atak. A nakonie kazdy ktury napisał posta i mi pomógł mała niespodzianka ...

LIKE!

Opublikowano

Dodatki te z zestawu z m4a1 i jest kosa.

Opublikowano

Widac nigdy nie graliscie stg i xm8. Famas tez jest ok bo ma najszybsza szybkostrzelnosc ze wszystkich broni w grze. Wiec polecam ci pakiet z STG77AUG lub XM8. Ostatnio gralem sobie stgiem (w/o dodatkow) i to co ta bron potrafi to masakra... naprawde polecam.

STG77AUG bardzo dobra broń, to że znosi na prawo to nic, jest celna i zadaje duże obrażenia.

Opublikowano

Scar-l tylko na bliskie odległości.

Grałem i na duży dystans też sobie radził i to bez dodatków.

Opublikowano

PFFF idioci.... no idioci :/ kuźwa on chce nową broń .... gra aekiem więc chce coś epszego a wy tu idioci dajecie stg xm8.... MYŚCIE TROCHE! to jest gówno .....

Kupuj famasa/85 nie suchaj tych idiotów.... gówno się znają a się wypowiadają.

YAY

Opublikowano

Ostatnio gralem sobie stgiem (w/o dodatkow) i to co ta bron potrafi to masakra... naprawde polecam.

Chyba na waszych "aimbotach", ta bron moze ma lekki potencjał, ale nigdy nie dorówna famasowi lub l85a2, po prostu nigdy. A xm8 to jest najgorsza broń dla szturmowca, dlaczego?

-Mały magazynek

-Mały damage

-Wielki odrzut

-Nie można na nim zrobić FR bo się baguje.

Opublikowano
PFFF idioci.... no idioci :/ kuźwa on chce nową broń .... gra aekiem więc chce coś epszego a wy tu idioci dajecie stg xm8.... MYŚCIE TROCHE! to jest gówno .....

Kupuj famasa/85 nie suchaj tych idiotów.... gówno się znają a się wypowiadają.

Grales kiedys STG?>.< bo widze ze nie. STG to jest nie odkryta bron. Tajemnica tkwi w dodatkach. Gdybyscie czytali DOKLADNIE opisy dodatkow, to wiedzielibyscie co ta bron potrafi. Natomiast ogladajac filmiki z yt to l85 z m145 jest jednak nie do pobicia.

Taa ciekawe jakie dodatki. Napisz jakie to przetestuje
Juz ci mowie...

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

pfff graem tyko z magazynkami viper..... może z dodatkami dobry ae ZROZUM TO JEST GÓWNO FAMAS/85 JEST EPSZE graeś tymi brońmi? NIE kto wygra famas vs stg? ty juuż ezeć będziesz a przeciwnik 50 hp będzie mia na daeki dystans ty vs 85 POWODZENIA :) ta broń nie ma prawie odrzutu a ty mi tu jebiesz o jakimś stg że epszy?!

idiota forever......

YAY

Opublikowano

Ja osobiście używam l85 z m145 i co ta broń potrafi to jest masakra zwłaszcza na daleki dystans. Posiadam również famasa też dobry ale l85 RZĄDZI

Opublikowano
pfff graem tyko z magazynkami viper..... może z dodatkami dobry ae ZROZUM TO JEST GÓWNO FAMAS/85 JEST EPSZE graeś tymi brońmi? NIE kto wygra famas vs stg? ty juuż ezeć będziesz a przeciwnik 50 hp będzie mia na daeki dystans ty vs 85 POWODZENIA :) ta broń nie ma prawie odrzutu a ty mi tu jebiesz o jakimś stg że epszy?!

idiota forever......

Ty jestes pojebany, opanuj sie >< Mowie, ze l85 lepsze. Co ty kurwa slepy jestes? I kup sobie lepsza klawiature bo ci L wypadlo...

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...