Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za jakiegoś debila.

Sakines.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszedłem pograć sobie na boty ąz tu nagle do mnie jakis koles pisze ze ja n00b, debil. Ja mu powiedziałem, że report za obraze a po meczu JA DOSTAŁEM BANA ZA NIC!!!! CO JEST ?!

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Dostałem pojawił się komunikat "Zbyt wiele osób cie zareportowało. Nastąpi wyłaczenie clienta gry." coś takiego

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

sprawdz maila (powinien byc tam powod bana) ewentualnie pisz do supportu, JEZELI rzeczywiscie jestes pewny ze nic zlego nie zrobiles

Opublikowano

Bana nie otrzymuje się zaraz po grze, trochę to trwa. Jeśli już faktycznie masz tego bana, to na mailu będziesz miał jego powód. A i zazwyczaj najpierw dostaje się ostrzeżenie potem bana, tak więc prawdopodobnie już wcześniej zostałeś ostrzeżony.

Opublikowano

Sprawdź maila i prześlij nam link do spraw z trybunału. Sprawdzimy czy ban jest słuszny, a jak nie pomożemy napisać odwołanie.

Opublikowano

Dostałem pojawił się komunikat "Zbyt wiele osób cie zareportowało. Nastąpi wyłaczenie clienta gry." coś takiego

Nie ma takiego czegoś ;o

I to na pewno nie za tą gre.

652601399840421198520.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...