Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] lv

Sit@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dostałem bana na 2 koncie wienc zrobiłem nowe i chce szybko wbić do lv CSM jakies rady niemam nic za nx typu minigun,spec

Opublikowano

Graj nemexisy dzisiaj między 17-20.

@up słuszna uwaga

@edit @down

ciekawe po co ci inne rady jak każdy powie albo nemexisy albo qr...

Opublikowano

@UP2 wbiłes tu pomóc czy ćwiczyć downa nie ma sensu wbijanie tutaj jeśli nie wnosisz nic do tematu czekam na inne rady,odpowiedzi

Opublikowano

Synek ... naucz się pisać bo po pierwszym poście w tym temacie jakoś Ci to nie poszło....

"Wienc" ? Japierdole poszedłbym do dzieci z podstawówki i napisałyby to dobrze...

Ty kurwa a "ćwiczenie downa" to jakaś nowa dyscyplina paraolimpijska w której uczestniczysz?

2096247301.png

Opublikowano

@up2 co ty tu pierdolisz leszczu po 1. podstawówkę skończyłem teraz 2 G po 2.pisze tak bo w nie których grach sie inaczej nie da po 3.to jeśli chodzi o dyscyplinie to nie jest dyscypliną tylko jest chorobą której ci nie życze żebyś miał...wiec ryj krótko ić się popisywać gdzieś indziej

Opublikowano

Wiedzialem ze tak bedzie....

Robilem temat o broniach ktore sa najlepsze, najtansze i co sie najbardziej oplaca kupic to wszycy mowili ze bez sens a nasi inteligentni moderatorzy go usuneli. A jakimis swoimi gownami spamuja....

Idiotyzm ....

Opublikowano

Jak macie się tak kłócić to już lepiej żeby ktoś zamknął ten temat :)

@TOP

Graj dzisiaj od 17 do 20 kup sobie eq najlepiej idź do jakiegoś klanu i kup plecak na 3 miejsca kup 1 ar'ke albo smg i 2 jakieś krowy polecam m60 , RPK :)

A jak nie masz czasu zbytnio grac to AFK na quarantine też polecam coś tam wpadnie expa i gp z niczego :P

Graj na serwach 15 % dp i expa :) (ale to sa chyba te jeżeli masz grade przynajmniej bronzie :P, zawsze można na tych co dają po 10 %)

Pozdrawiam :P

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

@up2 co ty tu pierdolisz leszczu po 1. podstawówkę skończyłem teraz 2 G po 2.pisze tak bo w nie których grach sie inaczej nie da po 3.to jeśli chodzi o dyscyplinie to nie jest dyscypliną tylko jest chorobą której ci nie życze żebyś miał...wiec ryj krótko ić się popisywać gdzieś indziej

E gimbusiarzu jak coś to kurwa IDŹ a nie ić :)
Opublikowano

ha się nauczyciel znalazł prosze o zamknięcie tematu nic pozytecznego sie nie dowiedziałem

Opublikowano

ha się nauczyciel znalazł prosze o zamknięcie tematu nic pozytecznego sie nie dowiedziałem

KURWA JEBANY KRETYNIE!!Jest od chuja tematów w których ludzie opisują sposoby expienia,najlepsze karabinki na każdą mapę,tryb itp.Wystarczy tylko poszukać,ale nieeee bo po chuj,jesteś za tępy na to gimnazjalisto.

Huhuhuhu boję się.... 15-letniego szczyla. Ty kurwa uciekam

Hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahaha

Padłem xD

boyka.jpg

Opublikowano

Huhuhuhu boję się.... 15-letniego szczyla. Ty kurwa uciekam

Hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahaha

kurwa myslisz że jak mam 15 lat to kurwa się mam cb bać czy coś ciekawe czy bylo by ci tak weło w realu cwaniaczku przez neta wtedy byś uciekał aż nogi łamał
Opublikowano

kurwa myslisz że jak mam 15 lat to kurwa się mam cb bać czy coś ciekawe czy bylo by ci tak weło w realu cwaniaczku przez neta wtedy byś uciekał aż nogi łamał

Nie masz 15...masz 17 jebany dzieciaku.

btw. ale dzisiaj dostanę procentuuff :D :D

boyka.jpg

Opublikowano

Widzę kozak w necie pizda w świecie ziom ja mam 16 lat i się kurwa śmieje z takich zjebów jak ty bo kurwa nie wiesz że nemexis najwięcej expa? kurwa ty głupi jak chuj wie co jesteś
Opublikowano

Flame, flame i jeszcze raz flame... Temat zamykam, każdy dostanie nagrodę, a Sit napisz do mnie na PW to ci wszystko powiem.

@down

Ty napisz, a nie ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...