Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Telefon ok 1500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

jak w temacie jaki mozecie polecic wypasiony telefonek za ok1500zł. Zalezy mi na co najmniej 4.x.x android najlepiej 4rdzeniowy procesor 1g ram no i reszte zeby mi chodziły wszystkie gierki przez długi czas. zalezy mi tez na duzym w miare wyswietlaczu. Ogólnie poszukuje dobrego sprzetu.

Wydaje mi sie jak narazie ze glaxy note 2 bedzie fajny ale chce poznac wasza opinie na temat tego modelu czy wszystko z nim ok ale tez chce popatrzec na wasze propozycje

Opublikowano

Galaxy Note 2 jest dobrym sprzętem, ba! Świetnym, ale dla mnie jest za wielki. ;)

Z lepszych telefonów proponowałabym S3, HTC One X albo HTC One X+. ;>

Wszystkie mają bardzo dobre podzespoły i na pewno się nie zawiedziesz ich pracą. :)

Opublikowano

Jeśli nie przeszkadzają Ci rozmiary Note'a 2 i Ci się podoba to bierz bez zastanowienia. Bardzo dobry smartfonik miałem okazję korzystać kilka tygodni z niego i byłem bardzo zadowolony.

EMPTY :C

Opublikowano

No sorry,ale raczej note 2 nie kupi za 1500zł -.- (2300zł w sklepie , ok 2000zł allegro)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

LG 4XHD albo odpowiednik ze snapdragonem - XIAOMI MI-2. Oba w tej samej cenie.

jak masz kase to ja bym proponował poczekać do lutego i kupić xperie z bo ona będzie dużo lepsza od note 2 czy hoxa

Xperia Z to droższa wersja MI-2, nic więcej ;].

Opublikowano

XPERIA J lub U?! Nie no, powiedz że żartujesz. J podobna do Neo V, a U nie ma karty pamięci i można znaleźć ją za 600zł, a nie za 1500zł!

Rozważ jeszcze HOX+, jak zaproponowała Miyoshi.

Opublikowano

Lumia 820

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...