Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

najlepszy sposób na uniknięcie bana-allegro

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż dziś będę brał 1kkk z allegro. Męczy mnie ta sprawa, ponieważ moje konto jest bardzo dobre, i nie chciałbym go stracić, ma może ktoś z was jakiś pomysł na uniknięcie bana ? Allegrowicz oferuje, że po prostu da mi konto z yangami . Co o tym myślicie ?

Opublikowano

Jeśli miałby Ci przekazywać Yang - to za pomocą tobołu. Wystawiasz jakieś przedmioty za równowartość kupionych Yang (najlepiej poty). Jest to jedna z najmniej ryzykownych metod.

Opublikowano

Nie przejmuj się nikt cię nie zbanuje większość yang jest wystawiana przez GM

Teraz to mnie rozśmieszyłeś kolego :)

@Top:

Najlepszym sposobem tobołek.

Opublikowano

ja setki razy sprzedawalem yangi, itemki, konta i rownierz kupowalem. istnieje bardzo male prawdopodobienstwo ze bedziesz miec problemy przez to, wez poprostu otworz sklep a w niej potke za 1kkk i niech to kupi

Opublikowano

To że Cię zbanują za przekazanie większej kasy to mit z dawnych prywatów czy coś, teraz raczej na to nie patrzą, co to takiego, mogłeś mieć shopa jakiegoś, ja radzę żeby dał Ci np. najpierw 320kk a potem reszte albo jakoś tak, żeby podzielić kase na nie równe części :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

3 rozne postacie na dwoch mailach, pozniej zrzucasz all kase 1kkk na ta post na innym mailu, wtedy dopiero na glowne lub shopa, wszystko tobolkiem. Najwieksza niwelacja ryzyka. Jesli masz czas mozesz zmieniac ip(FlyVpn, Aol, lub szukaj w programowanie)

Opublikowano

Teraz to mnie rozśmieszyłeś kolego :)

@Top:

Najlepszym sposobem tobołek.

mnie to nie smieszy,

kiedys mi sie obilo o uszy, ze to GF sprzedaje yangi na allegro.

Opublikowano

Bo najlepszym sposobem jest dopisanie przy aukcji, że yangi są darmowe a kwota pobierana jest na cele charytatywne (czy coś w tym stylu)... Później nie ma się do czego przyczepić.

Opublikowano

ja osobiście robiłem konta na 10minutemailu i fejkowe postacie. Potem kupowałem toboły i wystawiałem poty za ilość, którą kupiłem na allegro. W razie potrzeby przerzucałem Yangi na główne konto i kupowałem item, który mnie interesował. Reszta sobie spokojnie czekała na swoją kolej.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Najlepiej idź do kumpla, załóż u niego na kompie e-maila, konto i u niego idź po odbiór...

potem idź do domu i niech kumpel Ci je przekaże na główną postać.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...