Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak FIFY 13 w Origin.

zalfi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam pewien problem z FIFA . Kupiłem ją nie dawno zainstalowałem , wszystko ładnie działało . Postanowiłem pograć w LoL'a ale miałem lagi więc wyłączyłem 'Origin' . Zagrałem runde w LoL'a i znów zachiało mi się gry w FIFE . Po włączeniu musiałem się zalogować do 'Origin' . Uczyniłem to i ku mojemu zdziwieniu FIFA nie pojawiała się w zakładce ' Moje gry ' , próbowałem także odnowa wpisać keya ale pisało , że został już użyty , instalowałem odnowa ale też nic to nie dało. Dzwoniłem do pomocy technicznej przez półtorej godziny lecz nikt nie raczył odebrać . Może ktoś też miał taki problem i wie jak go rozwiązać ?

Opublikowano

Miałem ten sam problem, nawet dwa razy. Zawsze mi pomagał support:

http://www.mpcforum.pl/topic/785401-tut-kontakt-z-supportem/

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Napisałem do supportu tydzień temu ale jeszcze nie odpisali ...

Napisz jeszcze raz i szukaj odpowiedzi na mailu. Odpiszą do 10 dni. Szukaj odpowiedzi również w zakładce "SPAM".

Opublikowano

Na maila wchodzę pare razy dziennie , folder spam sprawdzam . Xdzikux napisze do Ciebie w weekend bo w tygodniu nie mam dostępu do komputera ( chyba , że sprawa się rozwiąże)

Opublikowano

Jeśli to nie pomogło, to prawdopodobnie SUPPORT da Ci zastępczy KEY, byś mógł znów mieć grę w bibliotece na Origin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...