Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T1E6 - kasa na start ?

Hubertcom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy warto sprzedac czolg T1E6 daje nam 150k czyli niezla kase na start , ale nie da sie juz go odkupic , wiec moje pytanie brzmi czy warto go sprzedac?

18706.png
Opublikowano

Jeśli lubisz takie czołg to go sobie zostaw, jeśli narzekasz na brak kasy i nie lubisz mieć takich syfów w garażu lub nie masz miejsca, to go sprzedaj.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie sprzedawaj.. bo potem jak kolega wyżej będziesz żałował.

To jest czołg 4FUN- tak jak ja mam z Locustem :P

150.000 kredytów to jest nic w porównaniu co ci będzie potrzebne dalej.

x

Opublikowano

Ja go sprzedałem :) brak miejsca.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ja go sprzedałem :) brak miejsca.

Pomimo faktu, że na brak miejsca nie narzekam, to i tak go sprzedałem. Nie rajcują mnie gry drugim tierem. Wole dziesiątki albo swoją walentynkę której za niedługo rok stuknie w garażu ;x

76561198001815076.png
Opublikowano

Pomimo faktu, że na brak miejsca nie narzekam, to i tak go sprzedałem. Nie rajcują mnie gry drugim tierem. Wole dziesiątki albo swoją walentynkę której za niedługo rok stuknie w garażu ;x

Ja lubię czasem sobie pośmigać niskimi klasami, bo.. fajna zabawa jest z noobami :P

x

Opublikowano

Ja sprzedałem, nic nie wiedzę świetnego w tym czołgu, nie da się strzelać powyżej 100m x.x i jetsem zadowolony. Trochę kaski i miejsce w garażu. :]

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

VK28 lekarstwem na nudę ;] Takie maluchy [akurat mi] się szybko nudzą.

Na początek pograj nim, wpadnie trochę jak dojdziesz do 4/5 tieru przestanie być opłacalny.

Opublikowano

Ja wolałem go sprzedać bo gdy nim walczyłem 1vs1 z innym czołgiem to mi nie trafiał i w dodatku długo się przeładowywał,

więcej kożyści dało mi 150k i wolne miejsce :)

i rozwalam takie czołgi 2 strzałami z AT1 albo BT2 i 3 strzałami z Ltraktor :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...