Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] Trybunał, zły lecz dobry?...

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ostatnio dostałem bana na 2 dni ok tydz temu. 300 honorowych i 600 team worka poszło się jebać, ale nie o to chodzi. Zaciekawiło mnie jedno... Za co to? na pewno nie afk.. więc przypomniał mi się trybunał i hyc na gmaila sprawdzić za co.. Co się okazało? że grajc amumu full tank + rabadon z wskrzeszeniem i smitem, ze statami 0/3/39 oraz Kog Mawem 21/1 z smitem i teleportem dostałem reporta za -----. Wyjaśnię te sytuacjie.. Amumu wziąłem takie skille, bo wyczuwałem hard mecz. Ale report za oddaawanie killi to debilizm. Jakbym miał 39/3 to byłbym pro, ale zostawiajc kille dla adc / apc trolluję. Mecz kog mawem. Kolega premade . Ja kog, on sejuani, rozwalony inhibitor w 15 minucie na bocie i na topie. ( tak botqi. Taktyka pushu. Smite do zrobienia barona w 20 minucie / ułatwienia pchania linii to nie trolling.) Oczywiście report od junglera, który miał 1/10, bo kata zabijała go w jungle, a fucking bot premade musi wardować jungle, bo szanowny pan lee nie umie kupic jebanego warda za 75g i wycofać się w porę. Zobaczyłem też że dajc punish w 99 % da sukces w banowaniu. co sądzicie o tym czymś?

graphic.png

Opublikowano

Problemem jest to że każdy daje tylko punish, mało kto robi to na poważnie.

Opublikowano

ja robilem to na powaznie ale na dluzsza mete nie oplacalo mi sie siedziec po pol godziny za jakies marne 5 ip za jedna, wole juz przynollajfic jedna gierke

Opublikowano

Szczerze ja trzymam sie przyslowia miej wyjebane a bedzie Co dane, nigdy w zyciu nie mialem bana, moga mi zabierac honory ale mam to gdzies. Co do tematu w trybunale wszyscy kilkaja winny nie czytajac sprawy a riot mial sam decydowac o banach ale widac mu sie nie chce.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Taka prawda, to jest bynajmniej śmieszne. Mi zabrano honory za 1/20 rammusem mimo, że wygrałem tą grę w 80%. A co najlepsze graliśmy full team 5v5. Więc reporty poszły od strony przeciwnika, któremu uniemożliwiałam wyjście z bazy przez 30min jak się tylko dało(spam wardów w bazie + 5x teleport) zakończyło się na tym, że wszyscy się teleportowali do warda którego dobrze ukryłam i win. Oczywiście wściekłe dzieci musiały mnie zreportować, a o niczym nie wiedzący trybunał odebrać 200 team worków i ~60 honorów.

Jedyne co można powiedzieć to "GJ RIOT!"

Opublikowano

Trybunał nie zawsze osądza sprawiedliwie, ale takie jest życie, w sądzie też nie zawsze karają za winę : )

Aczkolwiek ja np. bana nigdy przez półtora roku gry nie dostałem. Daj link do sprawy, jestem ciekaw czy faktycznie dostałeś 'bana za nic' czy może wyzywałeś itp ; )

Opublikowano

Nima banów za staty, nima banów za dwie gry, nima banów za summoner spelle.

Podrzuć linka.

Kilka razy próbowałem dawać only punish w trybunale i szło jakieś 10-15 ip za 45 spraw. Także ludzie tam raczej częściej nie banują tych co powinni, niż banują niewinnych.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

ja robilem to na powaznie ale na dluzsza mete nie oplacalo mi sie siedziec po pol godziny za jakies marne 5 ip za jedna, wole juz przynollajfic jedna gierke

Już nie dostaje się ip za trybunał.

@top

Przecież za wybrane summoner spelle nie ma bana, daj linka do tych spraw.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie, trybunal to zuo. Większość nie ma pojęcia, i po prostu dla fanu, rangi na forum klikają sobie ukaż/nie ukaż. Według mnie powinni kogoś przydzielić do tego.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...