Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy opłaca mi się kupić ten pc ?

Pawelekpe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś kolega zaoferował mi kupno swojego starego komputera za 200zł ale ja nie wiem czy opłaca się tyle dać za taki pc ? proszę o pomoc .Kolega mówi że chodzą tam gry takie jak GTA IV,cod mw2 ,itp .komputera nie potrzebuje do żadnych BF'ów itp więc nie piszcie że to gówno do nowszych gier ;]

Procesor: 1.8 ghz procka 2 rdzenie intel core 2 duo

Grafika:ati radeon x1550 256mb

Ram:DDR3 1GB

Dysk:80GB

Daje lajki !

Opublikowano

ja w twoim przypadku bym złożył coś normalnego do np1200zł u juz by bylo,spokox a nie ten shit rage vrac

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Ale mi chodzi o to że najpierw go kupie potem do kupie sobie ramu,zmienie procka ,grafe ;] a 200zł chyba się opłaca ;d

Opublikowano

W tym problem żę ja nie będę miał więcej. Mam jeszcze jedno pytanie czy jak bym dokupił 2GB ramu czyli miał bym 3GB,pograł bym se na nim w minecrafta Lola przy około 30,40fps ?

Opublikowano

Coś ty :P 20 FPS max czyli klatkowanie nie małe. Metin czy lol to samo. Nazbieraj więcej, co to jest kupowanie za 200 zł komputera jak teraz dobry zasilacz czy chłodzenie tyle kosztuje.

Opublikowano

Bierz Celerona G550, MSI P20 H61M, Corsair XMS3 4GB 1333mhz, buda - to Colorovo ;x (nie pamiętam nazwy modelu), zasiłka - tani chieftec z allegro. Do tego bierzesz 8800GT za ~100zł i masz kompa pod gry, które wyżej wymieniłeś.

Opublikowano

Ja mam AMD 64x2 Dual processor 3800+ 2.01 ghz , 1 gb ramu , fx 5500 i w mc mam 40+ fps :) Lecz nie polecam Ci go kupować lepiej szukaj dalej np na tablicy.

87164478848518422776.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...