Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Po pobraniu nic się nie dzieje

NienawidzeCzito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam pobrałem dziś lola ze strony http://signup.leagueoflegends.com/en/signup/redownload i po pobraniu prubowałem opalić tą zapytało mnie czy mam otwierać czyli uruchomiło przez administratora wcisłem tak i przy kursorze wyskoczylo jak by sie ladowalo ale po chwili przestaje i nic sie nie dzieje nie ma nic na pulpicie nic nie wyskakuje totale nic nikt nie wie jak mi ma pomóż morze ktoś z was z góy dziękuje jeśli coś to podam wiecej szczegółów

Opublikowano

mam pobranego frameworka 4.0 pobieralem juz z 20 razy i to samo wszystko odpalam przez admina i po odpaleniu tak jak by nie trybi nie wiem nie ma nic zadnego komunikatu nic sie nie dzieje po kliknieciu daniu na tak itp ;( pomocy !

Opublikowano

Nie pisz postów jeden po drugim bo jebnie** nam PENTAPOSTa ;d. Jak niedziała żadno z zaproponowanych przez forumowiczów rozwiązań, to poproś jakiegoś kolege żeby ściągnął i zainstalował lola na swoim komputerze. A ty potem od niego na "pedziu" przegrasz.. Innego rozwiązania nie widzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...