Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nik nie może wjeść na mój serwer HAMACHI !

MVozik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie mam nakiś problem bo żaden gracz nie może wejść na mój serwer kiedy jest on ! Pisac co mam zrobic

x

Opublikowano

Jeżeli masz WinVista lub Win7 wejdź w Panel Sterowania -> najlepiej Widok według Małe/Duże ikony -> Zapora systemu Windows -> Włącz lub wyłącz Zaporę systemu Windows -> i oby dwa na Wyłącz Zaporę systemu Windows (nie zalecane) Jeżeli masz XP,ka to nie wiem

PS.Mam Win7 i miałem ten sam problem i to podziałało to nie kłamstwo

Jeżeli pomogłem daj like ale nie błagam

:)

siema! :D

Opublikowano

ja też tak mam mam tego samego neta na kompie i na laptopie na obydwuch kompach są win 7 i kiedy tworze serwer hamachi na kompie to dziala na laptopie tez dziala ale inni nie widza ze serwer jest wlonczony wyskakuje im can reach serwer

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Też tak miałem sciągnełem serwer gotowca i wszystko ok jest :P

Jak im utniesz palce, skręca lolka nogami,

jak utniesz tez nogi, to ci wyjebią z bani,

a jak utniesz banie, chociaz umrą z jajami !

Opublikowano

dolonczyl do sieci podalem mu ip serwera i nic on nie widzi ze serw jest wlonczony a ja widze :[

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...