Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Undefined

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno tworzyłem temat na temat Undefined. Po wejściu do gry mam undefined, i wpisuje " thereisnourflevel " lecz zaczelo to mnie denerwowac. Nie dosc, ze musze to bez przerwy wpisywać, to jeszcze nie widze strony startowej ( rankedy, nowe postacie itp )

ZNA KTOŚ NA TO RADE!?

nie oczekuje debilnych komentarzy

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Najprostsza metoda to naprawa plików i/lub reset Lola. Ew. wyłącz antywirusa, bo może blokować coś w plikach.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Sprawdź to :

Aby rozwiązać ten problem należy:

Rozwiązanie stałe:

Quote: 1. Wyłączyć grę.

2. Wejść do katalogu "Riot Games\League of Legends\RADS\projects" - zapewne jest to u Was bezpośrednio na dysku "C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects".

3. Usunąć katalog "lol_launcher" - można przed usunięciem zrobić kopię bezpieczeństwa tego katalogu na np pulpicie.

4. Uruchomić grę.

Pozdrawiam - mam nadzieję, że udało mi się Tobie pomóc =)

PS. Domyślam się, że przyczyną tego błędu jest aktualizacja i dlatego trzeba katalog rozruchowy ("lol_launcher") usunąć, następnie podczas uruchomienia gry on sam się na nowo odbuduje/odtworzy tak jak to powinno mieć miejsce po aktualizacji.

Jeżeli będziecie mieli problem z usunięciem katalogu, gdyż jest on używany - poniżej daję dwa rozwiązania:

Quote:

1. Uruchomić ponownie komputer - ponieważ chcecie teraz usunąć katalog, a przed chwilką był włączony LOL - przez co system Windows ma to do siebie, że po wyłączeniu gry nie zwalnia od razu katalogu, a ciężko określić jaki czas trzeba by było czekać aby go zwolnił.

2. Ściągnąć program do odblokowywania plików/katalogów np Unloker - przez co będziesz mógł po zainstalowaniu zwolnić katalog aby nie był używany (poprzez prawy klawisz myszy na katalogu - oczywiście po zainstalowaniu programu).

Info wzięte stąd/Oryginał :

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=503291&page=2

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie działa, może coś źle zrobiłem ale nie działa... usunąłem "lol_luncher" i nic.

Mimo to lajki są :D

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nie działa, może coś źle zrobiłem ale nie działa... usunąłem "lol_luncher" i nic.

Skoro gościu pisał że to może być wina aktualizacji to spróbuj dać repair, powinno pomóc ;>

652601399840421198520.png

Opublikowano

Próbuj jeszcze repke plików, jak nic nie pomoże, to wyłącz firewalla i wtedy spróbuj.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up Reinstall był, nie pomogło

@2up Zapisać do przedszkola? Widać, że czytanie ze zrozumieniem to nie twoja najlepsza strona...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...