Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rp.

Adrianeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , bo chce zrobić sobie 10 kont i wbić tam 10 lvl żeby dostać 975 rp.

Zrobiłem nowy email i w zaproszeniach na głownym koncie go wpisałem . I pisze na dole że jest zaproszony ale go nie dodaje do "aktywnych"

Potem jeszcze robiąc nowe konto podałem nazwe konta . I też nie dodało , co robić ? Pomóż ktoś ;). Bo chce sobie kupić skórke do pantheona.

a0cw13.png

Opublikowano

Nieee , możesz zaprosić znajomego wysyłając mu na email zaproszenie albo przy tworzeniu konta znajomy może wpisać twoją nazwe.

a0cw13.png

Opublikowano

No tak , zrobiłem też 1 konto za pomocą linku , i nie ma jej w Udanych zaproszeniach.

Musze przynajmniej wbić 2 poziom aby się tam pojawiło?

a0cw13.png

Opublikowano

zeby zrobic 10 refów, nie potrzebujesz robienia zadnego konta email... w profilu na stronie LoLa poszukaj linku, tak ma wygladac: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=xxxxx, z tego linku robisz konto (email wpisujesz byle jaki, LoL nie wymaga potwierdzania maila) i masz konto, nie musisz czekac na zadne maile ani nic

Opublikowano

no39.

Ale normalnie wbijam 10 lvl 10 kontami i dostane je , bo nie pokazuje w udanych zaproszeniach wogóle nic , jedynie konto koleżanki.

a0cw13.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...