Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wth:(!

goszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc

mam problema.;/

no wiec tak. gdy wlaczam ca to jak sie wlaczylo to jest ok. tylko ze jak wchodze na server to mnie wywala:/ nawet bez haxow;/i tak caly czas :( pls help

ps. duzo sie zmienilo na tym forum ;p dawno tu nie bylem

Opublikowano

Próbowałeś reinstalacji gry? lub nowego konta ? xD

tak. zrobilem nowe konto bo mi zbanowali za glitcha a reinstala juz zrobilem z 4 raz

Opublikowano

Jak by miał bana na IP to by się już nie mógł zalogować a jego dopiero wywala jak wybiera serwer :huh:

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

Crash , chociaż dziwne że bez używania hacków też cie wywala , może masz jeszcze niezakończony proces używanego hacka ? , rada wyłącz włącz komp , albo odczekaj dzień , pewnie sie wyjaśni wszystko z czasem

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Crash , chociaż dziwne że bez używania hacków też cie wywala , może masz jeszcze niezakończony proces używanego hacka ? , rada wyłącz włącz komp , albo odczekaj dzień , pewnie sie wyjaśni wszystko z czasem

buahahaahahahahhahha..... ja tak juz mam prawie pol miesiaca:/ <cry> bo wczesniej uzywalem vip hacka z ghb ;/przedtem tego nie bylo, ale ja byl patch to nagle zaczelo mi sie zmieniac ip

Opublikowano

buahahaahahahahhahha..... ja tak juz mam prawie pol miesiaca:/ <cry> bo wczesniej uzywalem vip hacka z ghb ;/przedtem tego nie bylo, ale ja byl patch to nagle zaczelo mi sie zmieniac ip

sorry ze double post ..ale teraz jak chce wlaczyc gre to odrazu mnie rashuje ;/ wczesniej chociarz moglem wejsc na server;/ wlaczylem ca bez hackow

Opublikowano

wlasnie tez tak myslalem i usunalem, ale znowu to samo;/ godzina grania i moj tata: "masz isc spac"xD wylaczyl z gniazdka. pozniej wlaczam i dupa;/ znowu wywala:(

sory za bledy ortograficzne ale chyba moj tata czycha na mnie :P

Opublikowano

To masz niezlego starego ( Bez obrazy xD)

Starszy mi wyłącza kompa jak sie obudzi o 4 nad ranem xDD

a co do twojego problemu...

usun all hacki, odinstaluj CA, usun wszystkie resztki po CA i zainstaluj od nowa!

MI POMOGLO! A jak Tobie pomogło daj *5

Opublikowano

@UP Nie ma żebrania 5* to jest z dobrej wolil.

Napisał przecież, że reinstalował dużo razy

To zostaje Ci download od nowa ^^.

A moze system przegapił po prostu jakiś update CA?

nie raczej nie , :( a download to juz zrobilem trzy razy czy tam dwa:(

Opublikowano

nie raczej nie , :( a download to juz zrobilem trzy razy czy tam dwa:(

Nie wierze ci że już to zrobiłeś poprostu ci się nie chce!!!

za każdym razem jak ci ktoś mówi że masz dac re instal itp to ty odpowiadasz ze juz to robiles 3-4 razy

Po prostu ci nie wierze a chyba powinieneś pamiętac ile razy sciągałes bo to chwile trwa

........ :O

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Nie wierze ci że już to zrobiłeś poprostu ci się nie chce!!!

za każdym razem jak ci ktoś mówi że masz dac re instal itp to ty odpowiadasz ze juz to robiles 3-4 razy

Po prostu ci nie wierze a chyba powinieneś pamiętac ile razy sciągałes bo to chwile trwa

........ :O

:) zal mi cie

JA TO JUZ MIALEM 2 TYGODNIE PRZED NAPISANIEM TEGO TEMATU CIOTO ! WIEC MIALEM CZAS ZEBY TO ZROBIC WIESZ??????? NAPRAWDE ZAL;/

i tak wogule dzisiaj sobie normalnie gram. wszystko spoko. ale mi starzy ZNowu neta odlaczyli i teraz jak wlaczam gre to znowu mnie wywala ale juz jak jestem w grze ;/

hElP

i to z tym downloadem to 2 razy sciagnalem :) nie trzy ;p

Opublikowano

Jeżeli ci odłączyli to najwidoczniej się nie uczysz xD , ale co do twojego problemu , to musisz poczekać , pewnie po odłączeniu internetu i połączeniem go muszą się automatycznie spoić wszystkie zabezpieczenia , wtyczki itp , zwykle tak bywa , gdy komputer bierze to za awaryjne odłączenie , ale proste poczekaj z jeden dzień i sie tak nie denerwuj xD ;d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Jeżeli ci odłączyli to najwidoczniej się nie uczysz xD , ale co do twojego problemu , to musisz poczekać , pewnie po odłączeniu internetu i połączeniem go muszą się automatycznie spoić wszystkie zabezpieczenia , wtyczki itp , zwykle tak bywa , gdy komputer bierze to za awaryjne odłączenie , ale proste poczekaj z jeden dzień i sie tak nie denerwuj xD ;d

no wiem... teraz moge sobie pograc normalnie, tylko ze czasami tez wywala , czaasami jak gram a czasami jak sie wlacza gra:(

wtedy to sie tak wkur... ze niewiem ;/

Opublikowano

Twój problem polega na tym że masz na kompie baypassa, który ci wyrzuca z gry, ten bypass co był podłożony pod stary update, nie działa w nowym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...