Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zmniejszyc ping?

MyShot*4*You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym sie poradzic jak zmniejszyc PING? Na alpha wynosi 150-170. Na UK1 50-70. Lecz jak da rade to chcialbym zmniejszyc go jeszcze bardziej.

Internet 16 mb. Ram 4GB Procek 20GHZ.

Tylko nie chodzi mi o propozycje typu "wejdz w procesy i pozamykaj zbedne aplikacje" tylko jakies inne porady. Z gory dzieki ; )

cmr7f3.jpg

Opublikowano

A po co ci mniejszy ping?

Przy takim necie i takim pingu lagów nie możesz mieć.

A jeśli chcesz mieć niższy ping na alpha server to ci się to nie uda, chyba że się przeprowadzisz do ameryki.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A po co ci mniejszy ping?

Przy takim necie i takim pingu lagów nie możesz mieć.

A jeśli chcesz mieć niższy ping na alpha server to ci się to nie uda, chyba że się przeprowadzisz do ameryki.

to znaczy chodzi o to ze gadam z kolega zawsze na skype i wtedy z pingow skacze mi i mam raz ping 50 a raz 300 400 500 -.- jak mam teo skypa wlaczonego.

cmr7f3.jpg

Opublikowano

Dziwisz się?

;)

Skype może mocno laggować (choć nie zawsze). Najlepiej porozumiewać się na Ventrilo, TeamSpeak 3 lub Mumble

:D

Opublikowano

Dziwisz się?

;)

Skype może mocno laggować (choć nie zawsze). Najlepiej porozumiewać się na Ventrilo, TeamSpeak 3 lub Mumble

:D

no w dzien jak gadam na skype to nie zmienia mi to pingow lecz juz tak pod wieczor mi skacze. ^^ dobra dzieki do zamkniecia.

cmr7f3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...