Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc

DupaWenza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż potrzebuje od Was jak najszybszej pomocy. Mój problem leży w tym, że jak pogram w cs'a dłużej to nagle się zaczyna to dziać, a konkretnie to, że nie mogę normalnie się z nikim strzelać, ponieważ wszystko się nagle zacina, nie mogę dobrze sterować myszką. Nie wiem co się dzieje, to na pewno nie od myszki, bo myszka jest dobra.

Więc co może być przyczyną? Na prawdę nie wiem już co mam zrobić. Czekam na pomoc

Dodam że gram na WH

Liczę na szybko pomoc : > Pozdrawiam i dziękuje.

Opublikowano

Czy jest to laptop ?

Czy beż WH też się tak dzieje ? Jak tak, to jakie jest to WH.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

wiesz co , powiem ci ze gram na komputerze , nie na laptopie .... bez wh tak sie nie dzieje, a wh jakie ? no normalne wh mysle ze to moze wina wh ze takie felerne czy cos ? no ale bez wh raczej wszystko dobrze chdozi sprawdzalem

Opublikowano

Mieliście najprawdopodobniej racje. Po zmianie czita dziala wszystko jak nalezy , wiec raczej to wina na prawde tego cheata ktorego uzywalem dzieki wam temat uwazam za zamkniety jak cos to zaloze jeszcze raz temat ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...