Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywalanie (23Hx)

Zdzichuanin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

To jest moj pierwszy post jakby co(sprawdzilem rozne tematy i skutecznej odp nie znalazlem);p Wiec chodzi o to ze rano przed szkola wystawilem handel w m1 w kolku. Gdy przyszedlem ze szkoly musialem wylaczyc metka menedzerem zadan (nie wiem czy to ma cos wspolnego ale ok). Gdy wlaczylem na nowo, zalogowalem sie. Gra sie wczytuje, wyskoczyl pasek ze skillami, potki etc i nagle bum. Wywalilo mnie. Za kazdym razem jak pruboje sie lognac to mnie wywala. Specjalnie zrobilem 2 postac zeby zobaczyc czy to cos z metkiem czy postacia. Otoz na 2 postaci dziala dobrze. Wiec mam takie pytanie: Czy wie ktos co zrobic aby wejsc na ta postac??? Prosze o szybka odp;p z gory THX

Opublikowano

nie mapa tylko postac zbugowana ta sie dzieje jak wylogowujesz postac w zaludnionym miejscu wejdz na postac w nocy i wyjdz z kolka w jakies miejsce gdzie jest malo ludzi .

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

aha ok wieeeelkie dzieki:))))

Niestety ja mam taki problem że ktoś mi wbił na konto (23hx) poszedł wszystkimi czterem postaciami na góre sohan na środek i tak raczej ludzi niema więc ktoś coś poradzi na ten problem ? czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Sry ze tak posty nabijam jeden po drugim ale jednak sie okazało że na sohan wszystkie moje postacie sa zbugowane i moich kilku kolegów postacie tez... wiecie co sie dzieje? ;/

• Dodaj nową pozycję...