Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] ADC na rankedy

zielak104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest najlepszy ad carry na rankedy od elo 1200 do 1500?

Ja gram zazwyczaj Ezem i dobrze mi nim idzie

Zastanawiam się nad kupnem Gravesa .

Może polecicie mi jakiegoś championa na rankedy?

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

nie ma najlepszego, ja zcarrowałem vayne od 1400 do 1660 bez zadnego lose'a, ale nie kazdy adc sie nada do okreslonego team compu

Btw. najlepiej pickuj to czym najlepiej grasz

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ezreal, Graves, Ashe, Varus

Te postaci ułatwią ci wychodzenie na wyższe elo.

Ezreal jest prosty, a ma ogromny dmg, jest mobilny i ma globalnego ulta.

Graves ma AOE skille, znika mape, ogólnie jest w miare mobilny, kontruje dużo postaci na bocie, polecam go na niskie elo.

Ashe - prosty i najtańszy Ad carry, a potrafi tak dużo zrobić.

Ma x2 AOE slow, stuna, odkrycie mapy. Nie jest trudna, wręcz przeciwnie, jest chyba najlatwiejszym AD carry w grze, świetny do wybijania się z elo.

Varus - kolejna prosta i dobra postać do wychodzenia z niskiego elo. Ma zmniejszanie heala, dobicie, harras, AOE przytrzymanie, AOE slow, daleki zasięg spelli, zwiększone AS za zabicie przeciwnika, creepa jak i za asystę. Polecam go najbardziej zaraz obok Ezreala

Opublikowano

Nie ma najlepszego carry, każdy ma swoje + i -.

Ja tam polecam Ezreal oraz Vayne.

Vayne przez swoje boskie late. Posiada true dmg, niewidke, boost do AD, boost do ms, odrzut/stun.

Ezreal ma strasznie mocne early oraz midgame, posiada boost do as, escape mechanizm, ulti o globalnym zasiegu, boost as dla teammate, poke.

@down

Ashe nie ma true dmg.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Dravena mam i nie umiem nim grać jedyna postać którą mam słabe staty ^^ Czekamy tylko aż będę mógł go sprzedać ^^

Zostane przy Ezie najlepiej mi nim idzie ^^

I kupie Gravesa albo Vayne i wypróbuje

Można zamknąć.

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...