Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Konsola w Kamer Modzie

Tyczek97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam nastepnujacy problem : Gdy klikam f5 w zainstalowanym kamer modzie nie wyskakuje mi konsola. Wszystko inne dziala , multi hack jest ok / bs tez.

Czy istnieje komenda ktory otwiera nam konsole ? W przypadku multihacku wpisuje sie /hack i sie otwiera.

Z gory dziekuje za pomoc.

Opublikowano

Nie zadziała, musisz czekać na aktualizację ;-) Nie łudź się na odpowiedź ze strony KaMeR'a zapracowany chłop.

Opublikowano
Co do przecinka to nie rozumiem ?

Chyba sugerował, że tym odpala się konsolę.

Opublikowano

No tak, to sugerowałem. Jak gram na PL'u i ogólnie w jakieś gierki to nie patrzę na klawiaturę <mam ją wsuniętą>, i czasem zdarza mi się zamiast M, nacisnąć "," <- PRZECINEK. Wtedy otwiera mi się konsola :)

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Chyba musze czekac az Kamer w aktualizacji wprowadzi komende na konsole bo nie wiem jaka moze byc przyczyna tego problemu ;/

spróbuj tymi przyciskami koło literki "M" nie wiem którym dokładnie ale też się powinno dać
Opublikowano

Wiem o co ci chodzi , kliknij kropke albo te inne specjalne znaki powinno pomóc bo którymś z nich u mnie się też da włączyć konsole ale nie wiem dokładnie którym / Pomorze ktoś z metin2mod.us ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...