Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteś Hardkorem ? - Przejdź To !

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym Wam przedstawić bardzo ciekawą grę ;] Mianowicie The World’s Hardest Game. Założenia tej gry są proste. Musisz przejść z jednego punktu do drugiego, uważając na niektóre kółeczka, a inne zbierając ^ Posiadamy nieograniczoną liczbę prób (lecz są one liczone). Do gry są potrzebne 2 rzeczy: cierpliwość i dużo czasu.

Powodzenia życzę i mam nadzieję, że nie zrazicie się za setnym razem xdd

W grę zagracie tutaj:

http://armorgames.com/play/1043/the-worlds-hardest-game

Opublikowano

bardzo stare bylo to juz ale dalej takie trudne...... moze ktos o tym niewiedzial ale niesadze .....

Metin2 4Ever <3

--------------------------------------------------------------

Jeżeli szukasz GM'a na swój serwer poprostu napisz do mnie na PW :D

Opublikowano

nie gadajcie ze 1 nie mozecie przejsc -.- ja do 3 bez skuchy dochodze -.- potem 1-5 razy deathe

@edit udało mi sie do 6 bez skuchy... i jade dalej... juz jestem w 7 2x death i 8 runda... dobra 10runda 15death nie chce mi sie dalej mam co innego do roboty:)

fs.png

Opublikowano

moje osiagniecia 2x calosc i 3x gdzies 3/4 gry

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...