Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kogoś dobrego do tworzenia stron!

Nem3sis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż 1 z moich kont zostało skradzione bez możliwości przyjscia hasła na email , gdy po dłuższym czasie myślenia dotarło do mnie że mogę skorzystać w tej sytuacji z MPCForum i oto jestem. A więc tak. Jak już o problemie wiadomo to jaki miałem pomysł , pomysł jest taki by założyć stronę www. Po czym na środku ekranu , wejścia w strone wyskoczyło by Login :.... Hasło:... i po wpisaniu prawidłowych danych , dane przyszły by do mnie na email.

Ale teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłem w stworzeniu tego tematu na mpc . Wiem że możecie go zamknąć bezproblemu ale ja za te konto wydałe troszeczkę pieniążków z czego jestem zawiedziony po takiej sytuacji i licze tylko na MPC , bo nigdzie lepszych użytkowników w sieci internetowej nie znajdę !

sygnaturanem3sis.png

Opublikowano

Jest to wykradanie kont i jak najbardziej jest to niezgodne z prawem. Wątpie, że ktokolwiek się tego podejmie. MPC nie popiera takich działań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...