Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Komputer zacina się 3 min po włączeniu problem

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem.

Gdy włączam komputer to... po około minucie do trzech od załadowania komputer przestaje reagować. Stało się tak gdy instalowałem jakieś jebane stery (oryginalne! z płyty) do kamerki i nagle zaczęło mi się ciąć więc zresetowałem komputer i właśnie tak zaczęło mi się teraz robić. Odpalam chcę usunąć te stery to nic nie daje. Nie wiem co mam robić... Nie wiem czy to o te stery chodzi czy nie, przepuściłem kompa w CCleanerze we wszystkim co się dało i nadal dupa.

Polecicie coś by uniknąć reinstalki? Czy da się jakoś przez biosa cofnąć ostatnie ustawienia czy coś?

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Masz dział Komputery! Najlepiej sformatuj. Przypuszczam, że zasilacz może być jebnięty.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Komputer 6 lat ale częsci powymieniane :) No spróbowałem pierw najlepszego rozwiązania czyli komp został sprowadzony do parteru i obutowany kilkakrotnie no ale niestety to nie pomogło i wtedy musiałem już przejść do radyklanych środków i go sformatować. ALe no nic dzięki za pomoc macie po lajku. Kocham was dziekuje i pozdrawiam CIAU.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Może masz zajebany na fulla , jakieś porgramy ,z wirusami , zrob skana po usuwaj zbędne programy :>

Za dużo programów do gier , chodzi mu ti o boty , jakieś autolocki etc.

To zawsze ma jakiegos wirusa.

WojakPL - Banned

Opublikowano

Ja miałem podobny problem. Gdy po otwarciu pulpitu komputer zwieszał się w jakieś 10 sekund. Przyczyną były dwa antywirusy, a nie instalowałem żadnego nowego :>

//Reklama OFF.

Opublikowano

tzn. miałem kompa półtorej miesiąca po całkowitym formacie więc raczej to nie w tym rzecz, poza tym ciągle go czyściłem różnymi programami i miałem AŻ ... 1 gre... Z programów to miałem tylko Skype bo z GG korzystam na webie no i muszę powiedzieć że to chyba wina tych sterowników do kamerki bo zainstalowałem też je na drugim kompie i.... KOLEJNY FORMAT musiałem robić. No nic dziękówka!

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...