Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Kolejna gra klęska?

Masterinio40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

kiedyś grałem w Worlda, jakiś rok temu, nabiłem tam 26 level,2 dobre auta ze srednimi powyżej 600 byłem dość dobry jak na osoby które mi losowano, bez chwalenia się.

dzisiaj wbijam na tą gre, biore 1 wyścig a tam przeciwnik 51lv (był to drag z 1 osobą, bo chciałem zobaczyć co to nowego mogli dodać) pomyślałem no nic pewnie przypadek, wchodze na nastepny wyscig a tam wszyscy gracze powyżej 40 poziomu.

WTF?

nastepna gra która się zbociła?

kolejna klęska twórców?

jeżeli nie to co takiego sie stało przez ten rok że teraz nawet debile jeżdzą furami za ponad milion i mają levele wyższe niż IQ?

z tej gry została już tylko bociarnia niczym z DarkOrbit?

Opublikowano

Mają kasę - Kupują lepsze auta .Co do twojego tematu wygląda to bardziej na płacz. Z tego co wiem trainerów nie ma , więc LVL"e wbite uczciwie . Nie rozumiem tego tematu - Nie chcesz nie graj , proste.

Cześć.

Brak sygny :)

Opublikowano

Przez rok w Worldzie zmieniło się niemal wszystko.

M.in. Zwiększono maksymalny poziom do 60, wprowadzono nowy podział na klasy samochodów, są rotacje wozów za IGC, dodano umiejętności montowane do wozów, wprowadzono 4-gwiazdkowe części ultra, naprawdę długo by wymieniać.

A że dużo jest graczy o wysokim LVL to nietrudno się dziwić, skoro coraz więcej ich przybywa i ciągle grają.

Chociaż są gracze, którzy wbili sobie LVL na botach itp.

Opublikowano

Co ma lvl do wyścigu ? Liczy się klasa samochodu jego częsci i umiejętnosci . Nawet jeśli ma się gorsze auto to wystarczy byc lepszym kierowcą żeby wygrac.

Opublikowano

Co ma lvl do wyścigu ? Liczy się klasa samochodu jego częsci i umiejętnosci . Nawet jeśli ma się gorsze auto to wystarczy byc lepszym kierowcą żeby wygrac.

Wiem, że liczą się umiejętności, miałem po prostu wątpliwości czy z tej gry nie zrobila sie po prostu bociarnia.

z tego co widze to najwyraźniej nie, czyli jest ok.

Mają kasę - Kupują lepsze auta .Co do twojego tematu wygląda to bardziej na płacz. Z tego co wiem trainerów nie ma , więc LVL"e wbite uczciwie . Nie rozumiem tego tematu - Nie chcesz nie graj , proste.

Cześć.

twój komentarz jest zbędny niczym jeszcze więcej fotoradarów w Warszawie.

nie ma tu żadnego zdania po którym można stwierdzić że ja "płacze" po prostu pytam czy czasem nie zaczęto latać na botkach, nie stwierdziłem nic takiego w mojej wypowiedzi, zadaje po prostu pytania jak sama nazwa tematu wskazuje.

Przez rok w Worldzie zmieniło się niemal wszystko.

M.in. Zwiększono maksymalny poziom do 60, wprowadzono nowy podział na klasy samochodów, są rotacje wozów za IGC, dodano umiejętności montowane do wozów, wprowadzono 4-gwiazdkowe części ultra, naprawdę długo by wymieniać.

A że dużo jest graczy o wysokim LVL to nietrudno się dziwić, skoro coraz więcej ich przybywa i ciągle grają.

Chociaż są gracze, którzy wbili sobie LVL na botach itp.

takiej odpowiedzi oczekiwałem.

stanowcza odpowiedź prosto i na temat.

dzięki.

Opublikowano

dużo się widzi graczy np 5 level a zondą sie wożą, masz hajs masz wóz, masz wygrane.

jak la mnei gra troche za bardzo polega na zasadzie - kto płaci wygrywa, lecz nie dokońca, bo absolutnie bez kasy też można się dorobić konkretu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...