Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Przywrócenie działu

Jano900

HL  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. HL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był dział Half-Life ale ruch był niewielki więc go wywalili, ale grze tej należy się chociaż subforum tak jak Garry's Mod dlatego sugeruję subforum Half-Life.

Oto opis z wikipedii:

Half-Life ? seria komputerowych gier typu first-person shooter o tematyce fantastycznonaukowej stworzonych przez Valve Software.

Seria opowiada o fizyku Gordonie Freemanie, który początkowo pracuje dla Black Mesa Research Facility. Po wybuchu w labolatorium do świata przedostają się obce istoty z obcego wymiaru Xen.

A tu macie gameplay:

Opublikowano

najlepszy fps powinien mieć tu swój dział :D

Opublikowano

Wszyscy na tak, ale ilu z was by się tam udzielało?

Poprzednim razem też wszyscy byli na tak, dział powstał, a ruchu w nim nie było.

Większość tematów to były tuty, jestem na nie.

Opublikowano

Był dział. Przez pierwsze 3 dni spamowali TuT'kami, udzielali się, a potem już zlewali to ciepłym moczem.

Nie, nie ma co pisać już o tej grze i znów będzie powtórka z rozgrywki - brak aktywności.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Poprzednim razem też wszyscy byli na tak, dział powstał, a ruchu w nim nie było.

Opublikowano

Opublikowano

No i tu macie racje. Było tak że ktoś zrobił temat, pisali w nim ale jak temat się wyczerpał to koniec na parę dni. Ale coś się działo. Tak samo mały ruch jak w Garry's Mod ale Gmod ma subforum i jest dobrze to HL też mieć może.

Opublikowano

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Dział był i była w nim mała aktywność jeżeli damy go do inne fpp to tym bardziej nikt tam nie zajrzy bo mało kto tam zagląda

Cls.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...