Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Hunter vs Mesmer

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

chce sobie zrobic postac do pvp no i potrzebuje waszej pomocy

Czy może mi ktoś porównać te postacie. Zależy mi na:

BRAKU MONOTONNOSCI przede wszystkim,

zeby nie padać w 5sek a jak juz to zeby moc uciec w 2sek ^_^

no oczywiscie na dmg by cos zadawac

niezbyt drogie eq.

To są wlasciwie takie ogolnikowe rzeczy ale chce znac wasze rowniez opinie na temat ktora ta postac by się lepiej sprawowała w World vs world.

i mam takie pytanie czy da sie bic expa na jakims rodzaju pvp by sie oderwac od samego expienia?

Opublikowano

PvP - od razu 80 lvl i darmowe eq.

Jeśli wybierasz między Hunterem, a Mesem bierz Mesa - ciężki do zabicia, milion escape i dmg też piękny ;)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

a czy moze mi ktos powiedziec czy jest mozliwosc zdobywania expa przez jakiś rodzaj walki z graczami?

Oraz czy mesmer w miare tez dobije ten 80 tzn czy jest utrapieniem w normalnym expie

Opublikowano

WvWvW/PvE jedyne sposoby na expa, no chyba, że rzygasz goldem, to wtedy craftingiem możesz śmiało wbijać ;)

Mesmerem gram od 3BWE i do tej pory nie mogę się na nic innego przerzucić :D

@Edit

Więc stwierdzam, że nie jest to jakieś utrapienie ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Ja gram Sylvari, i uważam, że wyglądam epicko, aczkolwiek ciekawie wygląda również Asura jak wspomniał xtie.

Crafting wybierz jaki chcesz i tak średnio się to opłaca ;) Ja mam Jewlera + Artificera

Opublikowano

Nie... Nie jest tak, że każda profesja zabije każdą.

Thief nie zabije Mesmera. No chyba, że mesmerem gra ktoś kto nie ogarnia, ale załóżmy, że jestem w takim stopniu ogarnięty na Thiefie jak ktoś na mesmerze mamy podobne eq i nie wygram z pewnością.

Opublikowano

Jeśli Thief cię zaznaczy [ctrl] zanim się sklonujesz to jestem w czarnej dupie :D

Chociaż zawsze jest niewidka + blink i mesmer znika :D

SeleX dobrze stwierdził jeśli chodzi o podsumowanie ;) Każda profesja jest równa, tylko mesem jest łatwiej zagrać w PvP niż kimś innym, chociaż może nie do końca ;p

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...