Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Spambota czy cos w tym stylu na imetin

Volto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Jak w temacie szukam spambota czy cos takiego na imetina, mianowicie chodzi mi zeby programik pisal za mnie na ogolnym ogloszenia handlowe :)

daje + za pierwsze dzialajace ;p

szukalem juz na forum ale albo nie ma nic albo same przezytki ... nie dzialajace ..

z gory dzieki ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety na najnowszym kliencie imetin jakos nie dzialaja mi te mody bo podobno brakuje jakis bibliotek devil.dll no chyba ze ja tego nie umiem pobrac i uruchomic w takim wypadku prosze o pomoc :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Download :

http://www.multiupload.nl/PAPM4BA4GK

Skan:

https://www.virustotal.com/file/99071a2b7c011e2aa35f4e829d856ffaf44bdaba3eb37519d3b8fccdc767aefc/analysis/1358018602/

Zrobiłem tak, że możesz wpisać co ile ma wysyłać wiadomość. Nie ingeruje w grę więc nie ma szansy na bana.

Po uruchomieniu gry musisz kliknąć Enter, w SpamBocie, na górze wpisz jakim tekstem ma spamować, w linijce obok "Czas" wpisz co ile ma spamować, kliknij "Czas" a następnie "Start". Jeśli chcesz wyłączyć - klikasz "Stop". Mam nadzieję, że zadziała.

Opublikowano

Wszystko byloby ok gdyby jeszcze ten czas dzialal w sensie wpisuje np. 20 klikam czas a on i tak wali 10 razy na sekunde :)

Wybacz, zapomniałem napisać. W tym spambocie czas liczy w milisekundach. Czyli jeśli chcesz by wysyłał tekst co 16 sekund to musisz wpisać 16000 to 1000 ms = 1 s.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...