Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pojebany pad #2

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Menesterowy
Opublikowano

Cześć,

Mam problem ze swoim padem (Dualshock 3, Sixaxis).

Otóż po wciśnięciu przycisku 'PS' na padzie konsola włącza się normalnie, ale pad (mimo, że jest bezprzewodowy) nie może 'złapać synchro' z konsolą, po prostu wciąż migają 4 światełka.

Po podłączeniu pada pod USB pod konsolę problemu nie ma, pad normalnie działa.

Próbowałem go już resetować z tyłu pada oraz wymienić baterię, niestety, bez skutku.

Czy może mi ktoś doradzić co mam zrobić?

Opublikowano

Mialem ten sam problem ale sie jakoś samo naprawiło może zrób tak, podłącz pada pod ps3 poprzez usb i włącz za pomocą pada jak się włączy to wyłącz konsole nie odłączając kabla gdy konsola się wyłączy wyciąg kabel i spróbuj włączyć znow padem ale bez kabla.

RMCF

Opublikowano

Wlacz PS3 z guzika, podlacz pada. Zaczna sie swiecic lampki. Nacisnij przycisk PS (Ten blyszczacy). Mozesz cos zjesc, w czasie 5 min. (dla pewnosci) Odlacz pada, nacisnij przycisk zasilania na konsoli (15-20 sekund) konsol powinna sie wylaczyc. Nastepnie nacisnij PS na kontrolerze. Powinno dzialac. Nie dziala? Powtorz operacje.

/ Nie moje, cytat z innego problemu z innej strony :D/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...