Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co sądzicie o karabinach w czołgach?

SEBOOOO9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co myślicie, żeby w czołgach przy których są karabiny te karabiny działały?

Oczywiscie nie przy każdym czołgu ponieważ przy każdym nie ma karabinu.

I oczywiście aby te karabiny zadawały jakieś uszkodzenia.

Co o tym sądzicie ???

Opublikowano

UP spamer.

Ammo za pociski do ckm i do działa "zerowy" wpływ na zarobki pojazdów :rolleyes:

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ok ale np na na bitwach niskotierowych takie karabiny by mogly zadzialac.

Taa, loltraktora co najwyżej byś przebił ale i tak byś nie rozwalł ;i

76561198001815076.png
Opublikowano

Mogłoby wejść, ale musieli by dodać widoczną załogę w artylerii/pojazdach otwartych (np.bison) wtedy by był sens... albo do zwracania na siebie uwagi przez pukanie w pancerz...

1213o.jpg

Opublikowano

A poco pukać komuś w pancerz ? zawsze można głośniki wyłaczyć.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Jak byś ogarnął główne działo i pomniejsze? Jeśli już to dodanie aktywnych luf w kadłubie [churchil I B1...]

Opublikowano

Dla mnie bezsensowy pomysł..

Wdrożenie go obniżyłoby nam klatki na sekundę.

Pomysł nie ma sensu w bitwach wysokiej klasy. Niech Wargaming zajmie się czymś bardziej pożytecznym.

x

Opublikowano

Temat bez sensu.

Xanter wszystko wyjaśnił :D

Czołgów karabiny by nie przebiły więc w co miały by one strzelać?

Opublikowano

Załogi w czołgach często pozostawiały otwarte włazy (uchylone) więc dało by rade ich powybijać z karabinku ;)

I jak chcesz ich środku trafić? Może po paraboli? Dla mnie karabiny są bez sensu, chyba że zrobiliby mapki nocne i by można było karabinami światła gasić =p

A tak w ogóle to moim zdaniem karabiny się nie przydadzą, nie chcę ich i nie będę z nich korzystał.

Opublikowano

włazy nie są tylko na górze czołgu ;) są z tyłu wieży, na górze kadłuba.

Według mnie pomysł bezsensowny bo karabin kontra 200 mm blachy to raczej trudna sprawa..

Opublikowano

Jak to przeczytałem to szukałem jakiegoś haczyka, ale czytając komentarze jednak doszedłem do wniosku, że go nie ma xD

Powiedz mi... Na cholere byłby czołg którego można by przebić karabinem kalibru 7,7 mm (według mnie najbardziej średni kaliber) ?

Opublikowano

OK ale i tak karabiny po co? I jak niby byś strzelał, to chyba se do drzew ja niektóre debile na I tierze strzelał. :P

Opublikowano

Karabiny to są na 1 tierze.

Klan W-I-R Rekrutuje !

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...