Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z reklamami

Howker_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.Wypełniam te reklamy lecz pisze że mój numer jest juz zarejestrowany. Wogóle mi nx nie dochodzą jak zgłaszam problem to mi pisze tak:Jako, że Twój telefon nie mógł zostać doładowany, usługa nie została zainstalowana w Twojej komórce i w związku z tym nie przesługuje Ci wynagrodzenie w postaci wirtualnej waluty.Prosze o pomoc..

Opublikowano

wypelniaj te bez numerow bo chyba ludzie wpisuja byle jakie i blokuja innym

Kolego nie wysyłają na byle jaki numer bo trzeba podać pin , jak nie wiesz to się nie udzielaj i nie wkurwiaj ludzi !

@TOP

Spróbuj na nowy jakiś numer najlepiej orange play .

Powinieneś mieć conajmniej 1 zł na koncie .

Wyloguj sie z nexona i zaloguj jeszcze raz powinno pomóc, ja przez jeden dzień tak miałem jak ty i nie mogłem robić reklam.

Jeśli to wina nexona my z tym nic nie zrobimy a oni to poprawią w dzień dwa :P

POZDRAWIAM

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Piecu jak klikne w pomoc to cały czas mi pisze ze reklama nie mogła zostać wypełniona jak zgłosze wniosek to mi pisze:

Jako, że Twój telefon nie mógł zostać doładowany, usługa nie została zainstalowana w Twojej komórce i w związku z tym nie przesługuje Ci wynagrodzenie w postaci wirtualnej waluty.

Opublikowano

Z "Pomoc" nie ma się co łudzić bo przy tym wszystko musi być poprawnie zrobione (->rejestracje=wszystkie dane (to jest użyteczne tylko do tego), pobrania=screeny, no a z telefonami to jest tak że musisz właśnie mieć tę kasę...

Tak wgl to kupujesz nowe simy? bo jak nie to nie wiem w czym problem to tak jakbyś chciał użyć jednorazowego biletu dwa razy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...