Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać na plu.

Mentor602

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zaczynam grę na plu, kasę na eq będę dostawał od kolegi, który ma 80 lv i zarabia w ciągu dnia bardzo dużo, więc o eq już nie problem.

Jednakże zastanawiam się kim zagrać? Od razu mówię, że będę grał na bocie od kamera i nie wiem kim zacząć.

Z jednej strony bardzo lubie bodego, jednakże np, berserk nie będzie przydatny bo w kamerze jest ustawienie szybkości ataku i chodu.

Z drugiej strony nie lubię zbytnio mentala, ale nie będzie on wolny bo będzie miał ustawioną szybkość ataku i chodu, oraz będzie przyzwoity deff. Doradzcie mi kim zagrać, kogo polecacie?

Opublikowano

Jeśli chcesz grać na kamermodzie,nie będziesz mógł go chyba używać w pvp,wojnach,gdyż będzie to zauważalne.Ja osobiście polecałbym Surę BM,może mniej korzyści z kamermoda,jednak i tak radzi sobie świetnie w pvp i na wojnach.

Jeśli chodzi o wojowników,mentalem jest większa zabawa.Na wojnach gdy padnie,idzie dalej do boju.Body musi czekać na aurę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...