Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowa skórka

pawel188

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przepraszam ale muszę czy kurwa jebane Bp chce zrobić z Seafight DarkOrbit czy jak lepiej by dali jakiś łądny jacht a nie jakieś łodzie podwodne

Opublikowano

mi brak słów na określenie brzydoty tych skórek ;/ jeszcze niech dadzą lasery itp a bedzie dark orbit na morzu ;/ jedyna nadzieja że nie będą dawały jakiś specjalnych bonusów

Opublikowano

pawel188 masz rację ale ta skórka ma właśnie najprawdopodobniej wejsc : ) A prawda, że to projekt może się zupełnie różnic od docelowej skórki.

Opublikowano

Ja nie wiem co oni odstawiają ... To można nazwac statkiem !? o.O Nawet nie będe walczył o tą skórke ... Kiedyś to było co innego : Fly , Magellan , Hellhamer , Wolf , Iron czy nawet Abadon - to co innego a nie jakiś ochłap . Tak jak dobrze ktoś powiedział to nie darkorbit ale oni najwidoczniej tego nie kapują . :mellow: :mellow:

Opublikowano

dostałem informacje na temat tej skórki mam wtyki u adminów i skórka wyjdzie prawdopodobnie na wielka noc

u mnie na ts jest gość który ma dostęp do takich informacji także też własnie słyszałem ze na wielkanoc ale to nic pewnego . Dadzą coś na bank ale co to nie wiadomo ^_^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
dostałem informacje na temat tej skórki mam wtyki u adminów i skórka wyjdzie prawdopodobnie na wielka noc

u mnie na ts jest gość który ma dostęp do takich informacji także też własnie słyszałem ze na wielkanoc ale to nic pewnego . Dadzą coś na bank ale co to nie wiadomo

Ci wasi admini i koledzy maja do du.. Wtyki :-):-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...