Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat WarZ

SebeXTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam darmowego cheata do WarZ, slyszałem o hook i chams, czy one działają?

Z góry dzięki

skrillexh.png
Opublikowano

Z Tego co się orientuję tamten Cheat o którego ci chodzi czeka na aktualizację i na stan obecny jest wykrywalny. Musisz chwilę poczekać.

Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie, czy te płatne czity (np. iLikeCheats) są niewykrywalne itd?

skrillexh.png
Opublikowano

Tak - I jeżeli stają się wykrywalne są szybko aktualizowane, oraz są wysyłane Mail'e o wykryciu, przez co dostanie Bana przez nie jest praktycznie niemożliwe - Chyba, że ktoś nie sprawdza codziennie Skrzynki Pocztowej ;d

Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

Opublikowano

Szansa wykrycia płatnych cheatów wynosi 99,9%, Szansa wykrycia płatnych cheatów wynosi praktycznie 0%, ale ryzyko zbanowania jest już większe - a to wszystko zależy od tego, jak grasz na tym cheacie. Czitować też trzeba z głową.

@Edit:

@Franci - człowiekiem jestem, mogę się pomylić. Myślałem o jednym, napisałem o drugim. Troszkę kultury ;)

@Sebe, zgadłeś. ;d

Opublikowano

@2up chyba ci chodziło o to, że na 99% nie można go wykryć , ale ryzyko bana jest wieksze, w zależności jak grasz, zgadłem?

skrillexh.png
Opublikowano

Sorry, że taki odkop, ale chyba kupie iLikeCheats i tu pytanie, czy mogą mnie jakoś zbanować? Jest jakaś szansa?

skrillexh.png
Opublikowano

Zawsze jest jakaś szansa. W przypadku płatnych cheatów, są nikłe szanse na wykrycie. Tak jak już pisałem, wszystko zależy od tego, jak TY grasz ( nie radzę na aimie, unlimited stammina, nightvision etc ). Zwykłe ESP do farmienia itemków i unikania wrogów, czasem zabicia kogoś ( z bliska, a nie z 3km mossbergiem ) moim zdaniem wystarczy. No i czasem przerzuć wszystko do Gi i daj się zabić, z jakimś pistoletem czy coś. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...