Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak graczy.

NyggaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam wielki problem w NFS World, ponieważ nie widzę żadnych graczy, nie mogę brać udziału w wyścigach szuka mi wyścigu jakieś 30 min i nic.

A drugi problem jest taki, że nie mogę używać PowerUp'ów. Nie wiem próbowałem grę dodać do Origin, może to przez to jakiś problem??

Prosiłbym o pomoc ! :(

Opublikowano

Nie mam problemu z internetem. Mam w miarę neta.

A wiesz o co chodzi z powerup'ami?? Błagam was pomóżcie. Przeinstalowałem tego NFS już 10 razy i nic!!!

Opublikowano

NFS się buguje, ja tak myślę...

No niewiem...bo grałem se jakieś 15 minut i ustawiłem se pobieranie na maksymalne i potem juz wgl niedziałało nawte reinstal nic poprostu nic!

Opublikowano

No niewiem...bo grałem se jakieś 15 minut i ustawiłem se pobieranie na maksymalne i potem juz wgl niedziałało nawte reinstal nic poprostu nic!

TAK SAMO MAM. ONI TO KUR** POWINNI OGARNAC!!!
Opublikowano

@up znalazłem narazie rozwiązanie może niezbyt fajne ale zawsze coś, otóz ustawiłem u siebie ilość detali na minimalną i rozdzielczość na ok. 1100X800. i dzialalo normalnie z malymi lagami.

Opublikowano

Skoro nie pasuje Ci to, że chcemy pomóc mogę zamknąć temat i będzie po problemie.

Nie jesteśmy kompendium wiedzy o błędach NFS/twojego komputera. Napisz do Supportu:

https://help.ea.com/

EDIT

W takim razie bardzo przepraszam ;) Radzę skontaktować się z Supportem.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Umnie się okazało że miałem zepsutą kartę sieciową i zamiast 5mb/s miałem 1-2mb/s i teraz mam już normalnie 5mb/s i gram na all wsyokich ustawieniach. Więc prawdopodowbnie wina neta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...