Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam autopicka

bercik133

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze byc auto spacja, moze byc profeska, ma dzialac na globie, niemiec innych funkcji, i chce skana ...

Chodzi mi tylko i wylacznie o pickupa .... Ewentualnie z botem dla ee ....

Po pierwsze zalatw sobie lodowke do pokoju, nigdy nie spij dluzej niz 5 godz dziennie (najlepiej rozłóż to na 2 razy 2,5h) zabierz mamie z torebki pieniadze i nakupuj rzeczy na allegro, nie trac czasu na sniadanie i kolacje (zastap je pizza albo jakimis chipsami), pytaj kazdego o "pt plizz" albo "zen plox" - dostaniesz bajery a gdy ktos kolo ciebie przechodzi koniecznie musisz pisac "no ks" to takie powitanie w muonline (ale tylko poza miastem).

MU tutorial by soulmaster ^_^

Opublikowano

A ja chce 6numerow totka, ale bez keyloga i zybym tylko ja je znal.I chce zeby byla pogoda na dlugi weekend. Reszte zyczen wysle w odpowiednim dla mnie terminie. A moze by tak uzyc search na forum, co?

que?

Opublikowano

A moze nic nie dziala ??

@up spam

pozatym mam za dobre konto zeeby miec tam jakies hacki.

Po pierwsze zalatw sobie lodowke do pokoju, nigdy nie spij dluzej niz 5 godz dziennie (najlepiej rozłóż to na 2 razy 2,5h) zabierz mamie z torebki pieniadze i nakupuj rzeczy na allegro, nie trac czasu na sniadanie i kolacje (zastap je pizza albo jakimis chipsami), pytaj kazdego o "pt plizz" albo "zen plox" - dostaniesz bajery a gdy ktos kolo ciebie przechodzi koniecznie musisz pisac "no ks" to takie powitanie w muonline (ale tylko poza miastem).

MU tutorial by soulmaster ^_^

Opublikowano

jak masz za dobre konto to nie graj na botach >.< jest taki fajny podpięty temat "aktualnie działające hacki na globalu"....człowieku chcesz żeby Ci ktos napisał hacka private za free i tylko dla Ciebie? kolejny bez muzgu :D

niech zgadne..grasz w tibie?=0

\m/ \m/

GG: 9261310