Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rocketservers.eu "najlepszy" serwer typu Jail w Polsce, ale czy na pewno? Od gracza do Moderatora i Zbanowania.

Takamasa1106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rocketservers.eu Nowy serwer typu Jail w Polsce, dość młody, a popularność bardzo szybko zjednał sobie dzięki doskonałej organizacji, dużej ilości slotów i ogólnej prostocie. Setki graczy dziennie wypełniało sloty serwera i zasiloło go wydatkami od 11zł w górę za rangę VIP'a. Co prawda sama ranga jest dość uboga, gdyż wszystko co może VIP otrzymać przeciętny gracz przebije w ciągu zaledwie 3-4 dni gry jeżeli dziennie poświęca na rozgrywkę od 4 do 12 godzin. Gdyby tego było mało zmieniły się kilkadziesiąt razy zasady i cała kadra. Na serwerze gościłem od 1 Stycznia bieżącego roku. Wczoraj otrzymałem po wysłaniu podania stanowisko Moderatora. Wszystko zdawało się być na dobrej drodze do czasu kiedy Administrator "właściciel" Brolah (właściwym właścicielem serwera jest Suzz) postanowił pobawić się w zmiany wejść do poszczególnych sektorów. Pech chciał, że pojawił się błąd w pluginie i szlag trafił przejścia pomiędzy sktorami, w sposób taki, że gracze zyskali możliwość zniszczenia otoczenia i skorzystania z Ender Chest'ów. Następnie załamaniu uległy kolejne pluginy. Całej sytuacji bezskutecznie próbowałem zaradzić ja, Administrator malyjoe, moderator (obecnie przekupiony młodszy Admin) cieronph oraz Administrator Magnivore. Niestety próby założenia nowego cuba spełzy na niczym, gdyż konsola nieustannie wyświetlała błędy. W końcu pojawił się "miłościwie panujący" pan Brolah (https://www.facebook.com/kuba.buksinski?fref=ts), który łaskawie pozbawił malegojoe rangi administratora oraz natychmiastowo zbanował, a następnie zaczął mu wypominać, że nie potrafi naprawić buga. Próby obrony naszego przyjaciela spełzły na niczym. W następnej kolejności ja straciłem rangę i zostałem zbanowany. Tym wszystkim wydarzeniom towarzyszyła kłótnia na TeamSpeak serwera. Pan Brolah nagrywał materiał, aby go najprawdopodobniej zedytować. Na szczęście miałem na tyle oleju w głowie, że dysponujemy całą wersją nagraną zewnętrznym programem, która pojawi się na moim kanale youtube. Link pojawi się tutaj. Liczymy iż nie popełnicie tego błędu, aby zasilać serwer, który rozpada się już od wewnątrz. Nicki, które w administracji starają się przekupić graczy darmowymi OP'ami to:

-Brolah

-neopc007

-cieronph

Spodziewamy się, iż będą wszystkiemu zaprzeczać, lecz jesteśmy przygotowani na taką ewentualność. Rebelia pozostanie rebelią.

Pozdrowienia dla Brolaha i innych przekupionych od Byłej Administracji RocketServers. "Expect Us".

Podpisano: Sekcja Przewodników Rebelii - Podziemie

Członkowie:

Takamasa1106 (były Moderator rocketservers wyrzucony za uświadamianie graczom prawdy)

Kebabowy_Hafu (były Administrator serwera. Wyrzucony podczas własnej nieobecności)

malyjoe (były Administrator serwera. Wyrzucony według "widzi mi się" Brolaha)

Zigfrid (były VIP+ serwera).

P.S. Dla wszystkich o randze RealPrisoner komenda: /goto world2 Znajdziecie na tej mapie mnóstwo bloków i surowców zakazanych w celach. Polecam się wzbogacić i zaopatrzyć się na przyszłość, a jeśli jesteś przeciwko przekupstwu - powiadom Administratora Suzza, bądź opuść ten serwer.

Życzymy Mądrości. Hito wa mikake ni yoranu mono.

Opublikowano

Jestem VIP'em na serwerze, dostałem bana tylko dlatego że administracja ma zły humor. Pozdrawiam administracje serwera który "odnosi" sukcesy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...